Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 10 okt 2016

9 x waardoor je weet dat hij husband material is

Je hebt vast wel eens een vriendlief gehad die op dat moment helemaal in de fase van je leven paste. Maar maanden, of misschien jaren later wist je toch wel écht zeker dat dit niet de man was waarmee je in het huwelijksbootje wilde stappen.  Benieuwd naar wanneer je dat wel zeker weet? De volgende negen tekenen geven je de 'trouwgarantie' waar je naar op zoek bent:

1. Hij houdt van je hele lichaam

En dan hebben we het niet alleen over je wonderlijke moves in de slaapkamer, maar ook die keer dat je iets verkeerds had gegeten en de hele nacht op de wc hebt gezeten. Niet charmant, maar als hij van je houdt, vindt hij het niet eens zo erg en lachen jullie er samen om. Dat geldt ook voor als je je menstruatie hebt, hij toont er zelfs interesse in en doet er alles aan dat jij je enigszins comfortabel voelt. At the end zijn jullie beide mensen met leuke en minder leuke dingen die bij het menselijk lichaam horen.

2. Hij heeft woorden zoals ‘later’, ‘kinderen’, ‘familie’ en ‘trouwen’ laten vallen

Het kan zijn dat hij nog een beetje stoer doet als je er naar vraagt. Maar als je vriendlief die woorden heeft laten vallen, wil hij echt met jou zijn. Misschien heeft hij het casual gezegd als: ‘Ik vind Fay een mooie meisjesnaam’ of hij zegt met een knipoog:‘Als we gaan trouwen doen we het in Las Vegas’. Maar gezegd is gezegd. Een man gaat écht niet het risico lopen om een vrouw valse hoop te geven wat betreft een huwelijksaanzoek.

3. Hij blijft jou dingen leren

Want als hij met jou oud wil worden, wil hij dat jij je blijft ontwikkelen. Hij zal er alles aan doen om jou kleine en grote dingen te leren zodat jullie samen zoveel mogelijk plezier en functionaliteit in jullie relatie ervaren. Hij gaat écht niet investeren in een meisje waar hij geen toekomst in ziet. Knijp je ogen daarom maar even dicht als hij je probeert uit te leggen hoe je iets wél en niet kan doen.

4. Hij laat jou ook dingen aan hem leren

Vrouwen vinden niets vervelender dan een man die doet alsof een vrouw niets beter weet. We weten namelijk sommige dingen echt wél beter. Hij wil alleen met een vrouw trouwen die af en toe dingen beter weet. Luistert hij naar jouw advies? Dan is de kans groot dat hij met jou wil blijven. Hij neemt namelijk alleen dingen aan van een slimme vrouw waar hij stiekem een beetje tegenop kijkt. Dat is op een vreemde manier toch heel aantrekkelijk.

5. Hij vindt het prima als hij de enige jongen is tussen al je vriendinnen

Hij vindt het meer dan prima om een avondje met jou en je BFF’s door te brengen. Uiteraard is het belangrijk dat jullie tijd zonder elkaar besteden, maar het feit dat hij er oké mee is zegt al genoeg. Hij vindt je vriendinnen leuk en wil ook in hen investeren. Als jullie namelijk gaan trouwen zal hij ze ook regelmatig zien. En blijkbaar vindt hij je vriendinnen cool genoeg.

6. Hij wil jouw Superman zijn maar laat jou ook zijn Mama Bear zijn

Een gezonde relatie draait allemaal om balans. Niet hij, maar ook niet jij moet overal de rol in hebben. Zo geniet hij ervan om jou ‘te redden’ in benauwde situaties. En dan bedoelen we bijvoorbeeld die zware bank omhoog tillen, HAHA. Daarnaast wil jij ook niets liever dan hem verzorgen als hij een beetje zielig is en zijn lunch klaar maken. Als jullie beiden evenveel genieten van het geven als ontvangen, zit het méér dan goed tussen jullie.

Benieuwd naar wat de man onweerstaanbaar vindt in bed?

‘#6 Laat zien dat je geniet.’
Benieuwd naar de andere dingen die hij geweldig vindt? Klik dan op de foto om het te lezen:

Reageer op artikel:
9 x waardoor je weet dat hij husband material is
Sluiten