9 x waarom een pizza en een lover eigenlijk precíes hetzelfde zijn

Yasmine Esser 20 feb 2016 Love

Pizza en je lover, je twee grote liefdes. En stiekem lijken ze best wel op elkaar. Ze zijn allebei heerlijk.

1. Een pizza en een lover zijn allebei heet

Soms hartverwarmend. Je lover als hij aan het einde van een lange dag zijn armen om je heen slaat. Een pizza staat als comfortfood altijd voor je klaar. En soms zijn ze écht hot. Zo heet dat je mond bijna verbrand, zo heet dat je he-le-maal gek wordt.

2. Ze zijn allebei cheesy

Pizza zonder kaas en een relatie zonder cheesy dingen, het is allebei niets. Een lief kaartje, een bos rozen, een strandwandeling, samen in bad. Oh, het is vreselijk standaard, maar je zou het voor geen goud willen missen.

3. Je kunt er ultiem naar verlangen

Soms heb je ineens van die enorme cravings naar pizza. Je kunt aan niets anders meer denken dan aan de heerlijke deegbodem met je favoriete beleg. Als je je ogen sluit, kun je de smaak gewoon proeven en loopt het water je in de mond. Hetzelfde geldt voor je lover. Ongeacht hoe lang geleden je hem voor het laatst hebt gezien, je kunt soms gewoon niet wachten om je weer in zijn armen te storten.

4. Ze stillen je honger

En ze smaken allebei goed. Zo goed dat je er telkens meer, meer, meer van wilt. Zelfs als je dacht dat je genoeg hebt gehad, verlang je er binnen no time weer naar. Oké, misschien stillen ze toch nooit écht je honger dan.

5. Soms krijg je ze spicy soms zijn ze flauw

Een pizza en een lover kunnen beide onwijs pittig zijn. Heet tussen de lakens of pittig om mee te discussiëren. Maar beide kunnen soms ook een beetje flauw zijn. Een pizza is smakelijk, een lover kan soms van die slappe humor hebben. Het maakt niet uit, je vindt hem toch wel lief, wat hij ook doet.

6. Je kunt er allebei je tanden in zetten

Rrrrr….

7. Het lekkerste gedeelte bewaar je voor het laatst

Eerst eet je de korst en als allerlaatste verorber je het smeuïgste gedeelte. Het hoogtepunt is altijd op het einde.

8. Pizza en een lover zijn perfect als je een kater hebt

Op brakke dagen snak je naar een vette hap. En samen met je lover een kater hebben is ook véél fijner dan alleen. Je kunt elkaar om de beurt paracetamolletjes brengen en tegen elkaar aankruipen om te chillen. En brak zijn met je lover én met pizza, maakt heel je dag goed.

9. Maar ze zijn eigenlijk ieder moment van de dag fijn

Als ontbijt, als lunch, als avondeten, als tussendoortje, ‘s nachts na het stappen. Pizza is altijd welkom in je leven. En je lover natuurlijk ook. Zo lief als hij ineens voor je deur staat. Je wilt ieder moment van de dag wel in zijn armen liggen.

LEES MEER: 6 x waarom verliefd zijn exact hetzelfde is als dronken zijn

Reageer op artikel:
9 x waarom een pizza en een lover eigenlijk precíes hetzelfde zijn
Sluiten