9 x waarom je nichtje de állerbeste vriendin is waar je nooit om hebt gevraagd

Familie is een prachtig iets. Denk aan je nichtje, jullie zijn vanaf het moment dat jullie ter wereld kwamen aan elkaar verbonden. Je weet dat dit nooit zal veranderen. Jij en je nichtje zijn onbreekbaar, niemand zal ooit tussen jullie komen.

Voor jou is ze een BF waar je nooit om hebt gevraagd. Vanaf dat jullie ter wereld kwamen tot nu, is zij altijd degene geweest die naast je stond. Komt er iemand aan jou dan komt er iemand aan haar. Het is een band die je niet snel met iemand anders hebt.

1. Zij snapt precies hóe raar je familie is

Je hoeft je niet te schamen om jouw debiele familie, zij heeft précies dezelfde. Zijn je tantes weer lekker aan het gieren of wordt er tijdens kerst te veel gedronken, het maakt haar niet uit. Jullie schamen je écht nergens voor, want samen zijn jullie precies zo.

2. Zij kent jou als de beste

Toen jij ter wereld kwam was zij er pas net. Zij kent jou ábsoluut als een van de beste, want jullie moesten wel samen. Vanaf het moment dat jij überhaupt dingen begreep zat zij naast je. Jullie zijn even oud. Vriendinnen maken was totaal niet aan de orde, de natuur heeft het voor jullie bepaald.

3. Jullie hebben duizenden foto’s samen

Wat kun je soms lachen om foto’s uit de oude doos. Jullie samen op een kleedje, jullie samen in bed, jullie samen toen de eerste tandjes eruit kwamen, jullie samen aan het spelen. Jullie zijn áltijd samen. Een fotoboek maken is niet te doen, het zijn er te veel.

4. Roddelen over familie gaat to the next level

Waar je het van sommige mensen echt niet kunt hebben wanneer er iets wordt gezegd over je familie, kan je dat van haar absoluut wel. Even een middagje los gaan over je vreselijke tante -die natuurlijk niet haar moeder is- is iets wat nu eenmaal vaak gebeurt. Jullie hebben exact dezelfde mening en weten met één blik al dat het tijd is voor…. roddeltime.

5. Jij kent ál haar vriendjes héél goed

Als er één iemand is die al haar lovers heel erg goed kent, ben jij het wel. Je bent altijd lief voor ze geweest, maar ze wisten wel dat ze voor jou moesten oppassen. Tijdens het diner zaten ze standaard naast jou. Jouw antwoord of het wat voor haar was: ‘Hmm.’ Ze verdient nu eenmaal de állerbeste.

6. Zij is er op al jouw belangrijke dagen geweest

Zij is er op elk mogelijk moment voor jou geweest. Of dit nu gaat om élk verjaardagsfeestje, een break-up of toen je je diploma haalde. Zij was er. Je weet daarom ook dat zij precies weet wat jij belangrijk vindt.

7. Ze is eigenlijk gewoon je zusje

Jullie moeders zijn zussen, jullie zijn ook gewoon zussen. Althans, zo voelt het. Zij is voor jou je tweelingzusje die je nooit hebt gehad. Jullie lijken nu eenmaal in alles wat jullie doen heel erg op elkaar en dit geldt stiekem ook voor jullie looks.

8. Jullie hebben heel wat vakanties samen meegemaakt

Een vakantie was nooit saai, zij was er namelijk altijd. Samen hebben jullie de mooiste plekken van heel de wereld gezien. Het moment dat jullie samen een kamer mochten delen, man, het was alsof jullie sámen op reis waren.

9. Jullie kijken héél erg uit naar de toekomst

Dromen over de toekomst is voor jullie niet aan de orde. Jullie weten namelijk dat het toch allemaal gaat gebeuren. Over een aantal jaar hebben jullie allebei een gezin, komen jullie élke week bij elkaar over de vloer en hoop je dat jullie dochters precies hetzelfde voor elkaar gaan voelen als dat jullie voor elkaar doen.

Nichtjes zijn zonder dat je het doorhebt zulke belangrijke personen in je leven. Shoot out naar je állerliefste nichtje, zij betekent de wereld voor je.

LEES OOK: Waarom het géweldig is om een daddy’s girl te zijn

Reageer op artikel:
9 x waarom je nichtje de állerbeste vriendin is waar je nooit om hebt gevraagd
Sluiten