Deze week staat A Bad Moms Christmas ein-de-lijk op Netflix dus plan een filmavond in

Kerst betekent natuurlijk lekker eten én het kijken van de leukste kerstfilms. Met behulp van onze meest geliefde streamingdienst kunnen we er nu wel vijf kijken op één dag. Ook dit jaar komt Netflix weer met de leukste kerstfilms en zo ook de komedie A Bad Moms Christmas. Geloof ons, die wil je zien.

Voor een film ben je bij Netflix op het goede adres. Van de meest romantische tot de meest angstaanjagende films, Netflix heeft het voor je. Natuurlijk geldt dat ook voor de leukste kerstfilms, maar deze mag je echt niet missen.

A Bad Moms Christmas op Netflix

Kerstfilms draaien niet altijd alleen om zoetsappige liefdesverhalen waar wij zo gek op zijn. Soms doen alleen al films met een grote portie humor genoeg. Zo ook de komische film A Bad Moms Christmas met Mila Kunis in de hoofdrol.

We kennen natuurlijk allemaal het eerste deel van Bad Moms. De moeders hebben het helemaal gehad en besluiten ertussenuit te gaan. Maar er is dus ook een kerstfilm samen met onze favoriete moeders en die is net zo leuk.

In A Bad Moms Christmas maken de moeders zich klaar voor de drukste periode van het jaar: kerst. Alsof het regelen van de perfecte feestdagen nog niet genoeg is, komen ook hun moeders langs die ze tevreden moeten houden. Dit levert natuurlijk weer veel hilarische momenten op. Na het kijken van deze film ga je sowieso lachend december in.

Zin om tijdens de kerst een keer iets anders te kijken dan Love Actually of The Holiday? Kies dan eens voor deze film. Geloof ons, tranen gegarandeerd en dan niet van het huilen, maar juist van het lachen.

Film op Netflix

Bel maar snel de meiden op, want vanaf zaterdag 30 november staat de komische film A Bad Moms Christmas op Netflix. Benieuwd? Bekijk dan snel hieronder de trailer.

A Bad Moms Christmas Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

A Bad Moms Christmas Trailer #1 (2017): Check out the new trailer starring Mila Kunis, Kristen Bell, and Kathryn Hahn! Be the first to watch, comment, and share trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Deze week staat A Bad Moms Christmas ein-de-lijk op Netflix dus plan een filmavond in
Sluiten