Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 5 december 2019

YES! Vanaf vandaag staat ein-de-lijk A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix

Na lang wachten worden we ein-de-lijk getrakteerd op één van de leukste kerstfilms van afgelopen jaren. Na deel één en twee staat vanaf vandaag ook A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix. Wij weten in ieder geval wat wij vanavond nog gaan kijken.

Trommel al je vriendinnen maar op. Het is namelijk tijd voor een ouderwetse meidenavond met een filmmarathon. Haal die snacks maar in huis, want met deze film op Netflix wordt het genieten.

A Christmas Prince: The Royal Baby

We lieten je laatst al weten dat het derde deel van de A Christmas Prince reeks eindelijk op Netflix komt. Dat was natuurlijk al leuk, maar dat ‘ie vanaf vandaag eindelijk op onze favoriete streamingdienst staat is natuurlijk het allerbeste nieuwe dat je vandaag te horen krijgt.

In A Christmas Prince: The Royal Baby volgen we opnieuw ons favoriete koppel Amber en Richard. Het stel verwacht in het derde deel een royal baby, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Met de pers achter hen aan, de vraag naar de opvoeding, het twijfelen van Amber én een mysterie wordt dit sowieso weer een heerlijke kerstfilm met een portie drama om te kijken deze decembermaand.

Al in de stemming komen? Bekijk dan hieronder de trailer.

A Christmas Prince 3: The Royal Baby | Official Trailer | Netflix

It’s Christmas time in Aldovia, and a royal baby is on the way! Amber and Richard host royals from a distant kingdom to renew a sacred truce, but when the treaty vanishes, peace is jeopardized and an ancient curse threatens their family.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
YES! Vanaf vandaag staat ein-de-lijk A Christmas Prince: The Royal Baby op Netflix
Sluiten