Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 dec 2017

Netflix heeft een romantische kerstfilm gemaakt en dit wordt écht je lievelings

Vergeet Love Actually en The Holiday. Als je vanavond zin hebt om bank te hangen en in de mood bent voor een super romantische film, hebben we iets veel beters voor je gevonden. Netflix heeft namelijk de film A Christmas Prince uitgebracht.

Het is december, dus je mag je nu écht-écht-écht overgeven aan het Kerstmisgevoel. Steek de lampjes in de kerstboom maar aan en pak een glaasje glühwein. Want je kun nu naar de allerzoetste kerstfilm kijken, thanks to Netflix.

A Christmas Prince wordt je nieuwe favo kerstfilm

Netflix, we hielden al van je. Maar nu nog een beetje meer. De nieuwste Original is namelijk fan-tas-tisch. En mierzoet.

We hebben het over A Christmas Prince, de kerstfilm die Netflix heeft uitgebracht. Het verhaal gaat over Amber, een jonge journaliste die naar het land Aldovië wordt gestuurd door haar baas.

Daar is de koning namelijk overleden en de kroonprins weet niet zeker of hij zijn vader wel wil opvolgen. Aan Amber de taak om het eens uit te zoeken. En o ja, de prins is ook nog eens een knappe vent.

Als Amber stiekem een kijkje gaat nemen in het paleis denken ze daar echter dat ze de nieuwe lerares is voor het jongste prinsesje. En dan woont ze plots tussen de royals.

En ja, de rest kun je natuurlijk wel raden. Maar dat geeft niets. Want man, dit is een heerlijk verhaal in deze koude tijden.

Hier de trailer. Kun je vast een beetje wegzwijmelen.Dit vind je misschien ook leuk:
Yay! Er komt weer een toffe Nederlandse film Huisvrouwen Bestaan Niet

Reageer op artikel:
Netflix heeft een romantische kerstfilm gemaakt en dit wordt écht je lievelings
Sluiten