Renée
Renée | LinkedIn Life 12 mrt 2019

Je favoriete kerstfilm A Christmas Prince komt met een derde deel en ze krijgen een baby

Het mag dan nog lang geen kerst zijn, door dit nieuws krijg je er nu al zin in. Er is namelijk niets beter dan tijdens je vrije dagen kerstfilms kijken en je Netflix favoriet is natuurlijk A Christmas Prince. Goed nieuws, want dit jaar komt er een derde deel van dit fantastische verhaal.

We zijn natuurlijk nog lang niet klaar met romantische kerstfilm A Christmas Prince. Het is ieder cliché meer dan waard: journaliste Amber wordt verliefd op prins Richard van Aldovië en ze leefden nog lang en gelukkig…

Of nou ja, lang en gelukkig. Er zijn flink wat hobbels op de weg en die hobbels verdienen allemaal een eigen deel. Na A Christmas Prince en A Christmas Prince: The Royal Wedding is het tijd voor deel drie.

A Christmas Prince krijgt derde deel

Houd in december dus wat dagen vrij om deel één en twee nog eens te bekijken, want dan zit je er helemaal in als A Christmas Prince: The Royal Baby online staat.

Je leest het goed, er komt een baby en we kunnen nu al niet wachten hoe dit schatje van Amber en Richard eruit gaat zien. De film komt zoals altijd met de nodige problemen, dus het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn in Aldovië.

De verdwijning van een eeuwenoud document zet de verhoudingen op scherp tijdens een staatsbezoek van een ander koningspaar, dus de roze wolk maakt al snel plaats voor een donderwolk.

We weten nu nog niets over een eventuele trailer en releasedatum, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Het vervolg van je lievelingsfilm A Christmas Prince staat op Netflix

Reageer op artikel:
Je favoriete kerstfilm A Christmas Prince komt met een derde deel en ze krijgen een baby
Sluiten