Renée
Renée | LinkedIn Life 28 mrt 2019

Tag snel je vriendinnen! A Cinderella Story krijgt een vervolg en het wordt een kerstfilm

Ahhhhhhhhhh, het is nog maar maart, maar we hebben nu al zóveel zin in de kerst. Weet je nog dat je vroeger keer op keer A Cinderella Story met Hilary Duff keek? De film krijgt aan het einde van het jaar een vervolg en het heet A Cinderella Story: Christmas Wish.

Dat lees je goed. Je favoriete film van vroeger krijgt een vervolg. En het is niet zomaar een vervolg, het is een kerstfilm. Magischer dan dit wordt het niet.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Na vijftien jaar en vier vervolgen verder is het nu namelijk tijd om een kersteditie te filmen en blijer kun je ons niet maken. Maar waar gaat A Cinderella Story: Christmas Wish precies over? Hoog tijd om de verhaallijn met je te delen.

Laura Marano speelt Katherine (Kat) Decker, een singer-songwriter die ervan droomt om door te breken. Helaas is er een grote blokkade dat haar succes in de wegstaat: een vervelende stief-familie bestaande uit een stiefmoeder en stiefzusjes.

En dan?

Kat moet namelijk werken als zingende elf in Santa Land, maar dat wordt ineens een stuk minder erg als ze verliefd wordt op de nieuwe kerstman die haar nieuwe collega wordt. Als ze daarna wordt uitgenodigd voor een prestigieus gala doet haar stief-familie er alles aan om ervoor te zorgen dat ze niet gaat. Uiteindelijk lukt het haar om te gaan en ontdekt ze wie de echte persoon is achter haar kerstman-collega.

Bekijk hier de trailer van de allereerste film om weer in de sferen te komen:

Wanneer de film te zien is, is nog niet bekend. Maar je kunt je vriendinnen wél alvast laten weten dat jullie deze film gaan kijken zodra de decembermaand aanbreekt.

Nog meer leuk kerstnieuws: Je favoriete kerstfilm A Christmas Prince komt met een derde deel en ze krijgen een baby

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Tag snel je vriendinnen! A Cinderella Story krijgt een vervolg en het wordt een kerstfilm
Sluiten