Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 5 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Na het zien van deze foto’s wil jij meteen een A-lijn kapsel

Op het gebied van kapsels kan het momenteel niet gek genoeg: echt alles mag gezien worden. Niets is te gek. Wel zien we een aantal duidelijke trends voorbij komen, waarbij het A-lijn kapsel met stipt op nummer één staat.

Het A-lijn kapsel

De naam zegt het al een beetje: het draait om coupes die vanonder wat wijder uitlopen, net zoals een jurk dat ook kan doen. Het heeft dus letterlijk de vorm van een A. ‘Niets nieuws’, horen we je denken. Klopt, we zijn al een tijdje fan van lobs die ook prima in dit rijtje passen. Maar toch is er het één en ander veranderd in deze 2020 update. De vormen zijn zachter, de texturen luchtiger en de al gehele stijl is nonchalanter.

Onze favoriete A-lijn kapsels

Natuurlijk zijn wij er om je van de nodige inspiratie te voorzien voor je volgende knipbeurt. De keuze is reuze: van een kapsel met lang haar tot een korte A-lijn. Vaak hoeft er niet heel veel aan te worden gepast: het gaat vooral om de manier waarop je het draagt. Dit zijn onze favoriete A-lijn kapsels die je zeker weten aan je kapper wilt laten zien.

Doe het zelf

Wil je zelf een A-lijn kapsel creëren zonder de schaar er in te zetten? Probeer dan de bovenkant van je haar zo ‘plat’ mogelijk te maken en maak in de punten volume. Ook Kun je met stijl haar deze look creëeren door je haar zogenaamd naar buiten te dragen (check de look hierboven bij Mona Tougaard). Je kunt het ook zelf goed ‘neerleggen’ en daarna flink met de haarlak eroverheen zodat het in model blijft.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Na het zien van deze foto’s wil jij meteen een A-lijn kapsel
Sluiten