Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 jun 2017

Dit zijn alle verdachten uit Pretty Little Liars die A.D. kunnen zijn (inclusief motieven en bewijzen)

Nu het einde van seizoen 7B en daarmee het einde van Pretty Little Liars in het algemeen, barsten de theorieën over A.D. los op het internet. Wellicht ben je de draad een klein beetje kwijt over wie A.D. zou kunnen zijn en daarom hebben we hier speciaal voor jou even alles op een rijtje gezet over wie A.D. kan zijn en waarom:

1. Mona

Nu is ze al eens betrapt op het zijn van A, eerder in het programma, maar toen beweerde ze dit niet vrijwillig te hebben gedaan. Daarnaast zat ze ook in het Dollhouse, waardoor ze geen verdachte A.D. meer was. Maar eerlijk is eerlijk: ze vertoont wel gigantisch raar gedrag in de laatste afleveringen. Zo is te zien dat haar hele kamer volhangt met details over het bordspel en ook alle meiden hangen als verdachten aan de muur bij Mona. Ook wordt er altijd benadrukt dat Mona slimmer is dan alle meiden bij elkaar en laat dat nou nét zijn wat A.D. ook altijd beweert. Zal ze dan toch meer in haar schild voeren dan wij denken?

2. Wren

Goodboy Wren: je hebt hem een tijdje moeten missen in de serie, maar laatst dook hij ineens weer op, op het vliegveld (met ‘Spencer’?). Waar hij eerst om op te vreten was, lijkt hij toch een klein boefje te zijn, want hij is altijd betrokken bij het onheil die de dames uitvreten. En laten we niet vergeten dat hij ook arts is en de hele wereld van de Liars wordt gedomineerd door oude medische dossiers én dat ze bijvoorbeeld in het Dollhouse zijn geopereerd en een soort tracker in hun lichaam kregen. Wren kan dit natuurlijk als geen ander uitvoeren. Sexy, maar duivels, deze man.

3. Wilden

De theorie gaat dat Wilden helemaal niet dood is en dat hij misschien óók een kind is van Mary Drake, wellicht de tweeling broer van Charlotte? Die Mary Drake heeft in ieder geval niet stil gezeten. Het lijkt er ook op dat Wilden bij zijn eigen begrafenis aanwezig is, aangezien er iemand aanwezig is die sterk lijkt op hem. En daarnaast heeft A.D. ook een politie outfit aan, op de avond dat Alison in haar eigen huis wordt aangevallen door A.D.

4. Charlotte

Zal zij ook niet dood zijn? Rosewood heeft er nogal een handje van om iedereen plotseling te laten verdwijnen. Daarnaast, afgezien van de theorieën, zal Charlotte ook weer in de laatste aflevering voorkomen volgens IMDb. Of dit zal gaan om een flashback, of omdat ze eigenlijk niet dood is, is niet duidelijk. Maar CeCe zal haar gezicht even showen. Spannend.

5. Twincer

We hebben het al eerder aangegeven, maar Spencer heeft hoogstwaarschijnlijk een tweelingzus. Stiekem geloven we nu allemaal dat het deze tweelingzus is die het ‘meesterbrein’ is achter al deze torture van de afgelopen jaren. Spencer is als kind natuurlijk prachtig terecht gekomen in een rijk gezin, maar als haar tweelingzus het minder goed heeft gehad, dan komt ze misschien voor wraak. Al helemaal als CeCe en Wilden ook een tweeling zijn en daarmee dus een broer en zus van Spencer, zouden ze met z’n drieën in het complot kunnen zitten. Dan snappen we nu ook direct de titel song ‘Two can keep a secret if one of them is dead’, want ja: de tweeling van Spencer leeft voor niemand, omdat niemand van haar af weet.

6. Aria

Je hebt het vast wel eens geroepen, maar zal er dan toch één van de Liars A zijn? Van dit filmpje zal je gigantisch versteld staan, beloofd.

Waarom was Aria ook de enige, vóór seizoen 7, die het introductiefilmpje leidde? Don’t trust this girl.

7. Ezra

Natuurlijk was hij verdachte nummer 1 toen het bleek dat hij een boek had geschreven over de meisjes en hun A-aandoening. Maar eerlijk: als je alles op een rijtje zet, dan zou het zomaar Ezra eens kunnen zijn die A is. In Mona’s A-periode is er namelijk niks gebeurd met Ezra en ook het aantal zakenreizen die Ezra maakt op het moment dat CeCe het land heeft verlaten zijn opmerkelijk. Twijfelt verder niemand eraan dat het best raar is dat een volwassen man zo geïnteresseerd was in het leven van Aria? Zijn we stiekem verblind door de liefde tussen Aria en Ezra. Hij heeft tenslotte ook zijn achternaam verandert én heeft regelmatig ineens woedeaanvallen. Beter komt deze theorie uit vóórdat Ezra en Aria trouwen, mocht hij A zijn.

8. Lucas

Gezien het feit dat Lucas zowel de financiële middelen als het meesterbrein heeft, lijkt het voor de hand te liggen dat hij er in ieder geval mee te maken heeft. Zo is hij ook wel eens in Rosewood te vinden, terwijl hij op reis zou zijn. Oh en minor detail: hij is een app developer. Valt een bordspel met bijbehorende telefoon én app hier toevallig ook onder? We houden je in de gaten, Lucas.

Ongeacht wie uiteindelijk A is: er wachten nog veel wtf- en omg-momentjes op ons in de laatste afleveringen. Als bovenstaande beweringen allemaal kloppen, dan zouden ze eigenlijk allemáál onderdeel zijn van het complot. Man, man, man, het is nu écht aftellen tot de ontknoping van onze gehele jeugd.

En als het dan écht helemaal is afgelopen, kan je deze serie gaan kijken: OH YEAH! Er komt een nieuwe spinoff van Pretty Little Liars

Reageer op artikel:
Dit zijn alle verdachten uit Pretty Little Liars die A.D. kunnen zijn (inclusief motieven en bewijzen)
Sluiten