OMG! Er komt misschien een op Aaliyah geïnspireerde make-up collectie van M.A.C

Stop alles wat je aan het doen bent. Er komt misschien een make-up collectie in samenwerking met M.A.C Cosmetics geïnspireerd op Aaliyah, de Queen van de R&B die helaas veel te vroeg is komen te overlijden. #AaliyahforMac

Volgend jaar op 27 augustus, is het alweer twintig jaar geleden dat Aaliyah’s album ‘One in a Million’ uitkwam waarvan er alleen al in Amerika drie miljoen exemplaren werden verkocht. De start van haar doorbraak als een grote zangeres. Nog steeds hoor je haar nummers tussen de ‘oldies’, en nog steeds kan niemand stilstaan bij het horen van haar muziek.

In nagedachtenis aan Aaliyah, en met het jubileum van haar album in het vooruitzicht, zijn haar fans een campagne online gestart waarin ze M.A.C Cosmetics verzoeken om een op Aaliyah geïnspireerde make-up collectie uit te brengen. Aaliyah was groot fan van het merk en haar favorieten waren de Chelsea lippenstift, Cherish lippenstift, Chestnut lippenstift, Espresso oogschaduw en de Biscuit oogschaduw. De fans vragen niet alleen om een herlancering van deze producten maar om een lijn met lipgloss, lipliners, contour/ highlighters, wenkbrauwpotloden en nepwimpers.

Het is fans al eerder gelukt om een M.A.C collectie voor elkaar te krijgen, namelijk een collectie geïnspireerd op zangeres Selena Quintanilla. Via allerlei social media kanalen werd er door de fans aangedrongen op deze samenwerking met M.A.C. De hashtag #SelenaQuintanillaForMAC ging het hele internet over en men kon een petitie tekenen om deze collectie waarheid te laten worden. En zo geldt dat ook voor de collectie van Aaliyah.

#AaliyahforMAC is dé hashtag en de petitie is inmiddels al door 4183 mensen getekend. Selena’s petitie is door 37.772 mensen getekend, dus er is nog een weg te gaan. Maar stiekem kunnen we nu al écht niet meer wachten.


Reageer op artikel:
OMG! Er komt misschien een op Aaliyah geïnspireerde make-up collectie van M.A.C
Sluiten