Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 okt 2017

Aan alle nieuwsgierige aagjes: Er zijn nieuwe details bekend over 13 Reasons Why seizoen 2

Het eerste seizoen van 13 Reasons Why werd een dikke hit. Bijna iedereen heeft de serie wel gevolgd en het schokkende en realistische onderwerp werd het gesprek van de dag. Ook in het nieuwe jaar zitten we weer voor de buis gekluisterd want het tweede seizoen is inmiddels in de maak. Hoewel we nu op hete kolen zitten, kunnen we door recent vrijgegeven details wel alvast speculeren over mogelijke scenario's.

In 2018 is het tweede seizoen pas op Netflix te zien. Om ons zo snel mogelijk van beeldmateriaal te voorzien, is de cast druk bezig met filmen. En dan kunnen de acteurs het op de een of andere manier ook niet laten om een paar hints te geven.

Details 13 Reasons Why seizoen 2

Eén van de actrices in het tweede seizoen is Anne Winters. Zij gaat een cheerleader genaamd Chloe spelen en ging in gesprek met een journalist van Flare magazine. Zo vertelde ze onder meer dat seizoen twee het over een iets andere boeg gaat gooien. De reeks afleveringen krijgt namelijk een veel sterkere dubbele moraal. Oehh..

Zo vertelt ze ook dat personages van seizoen 1, van wie je niet veel te weten kwam, nu veel meer in de spotlight gaan staan. Je komt er in het tweede seizoen meer achter waarom ze bepaalde keuzes maken en waarom mensen doen wat ze doen. Dit komt omdat het allemaal niet zo zwart-wit is als het eerste seizoen. Dit keer worden de grijze gebieden nader onderzocht. Oké, dat klinkt spannend.

Als we Anne mogen geloven, gaat seizoen 2 meer om de achtergrondverhalen. Een seizoen waarbij een zoektocht wordt gestart naar antwoorden op vragen waar we vanaf seizoen 1 mee zitten. Het wordt ongetwijfeld weer een seizoen waar we nog lang over nababbelen.

Heb je dit ook al gelezen? Exclusief: Dit zijn de spoilers van 13 Reasons Why seizoen 2

Reageer op artikel:
Aan alle nieuwsgierige aagjes: Er zijn nieuwe details bekend over 13 Reasons Why seizoen 2
Sluiten