Janne Vogel
Janne Vogel Love 26 mei 2020

Aan het daten? Déze 3 sterrenbeelden plakken niet snel een label op hun relatie

Hoe frustrerend: je valt voor iemand, maar hij of zij lijkt jullie relatie niet naar een hoger lever te willen tillen. Je wilt dat je lief je zijn of haar vriendin noemt en je officieel ‘vraagt’, maar voor hem of haar hoeft het allemaal niet zó serieus. Of er hoeft in ieder geval geen label op. Herkenbaar? Grote kans dat je date met een van de volgende sterrenbeelden.

Sterrenbeelden die niet snel een label op hun relatie plakken

De volgende drie sterrenbeelden zijn geweldige partners, maar het duurt lang (soms heel lang) voor ze er écht voor gaan. Zoek het vooral niet bij jezelf, het zit altijd al in deze tekens.

Side note: het is natuurlijk meer dan prima om de persoon met wie je date wat tijd en ruimte te geven. Maar vergeet jezelf niet! De balans moet wel gezond blijven en jouw behoeften doen er ook toe. Heel erg zelfs.

Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen ervaren vaak een soort innerlijk conflict, waardoor het voor hen moeilijk is om meteen te settelen. Grote kans dat dit weerbarstige teken negen van de tien keer hunkert naar vrijheid. En tegelijkertijd verlangt naar het comfort en veilige gevoel van een toegewijde relatie.

Om deze reden kan dit sterrenbeeld lang twijfelen voor hij of zij er een label opplakt. Sterker nog, zelfs als het label er al op zit kunnen Tweelingen nog piekeren over hun keuze. Tegenstrijdige verlangens zijn nu eenmaal ingewikkeld.

Weegschaal

Van nature ontwijkt de Weegschaal graag een conflict. Dit teken legt daarom lang niet altijd (of zelfs bijna nooit) zijn ware gevoelens op tafel. Maar als een Weegschaal verliefd wordt en voor iemand valt, valt hij hárd. Daarom lijkt het voor dit teken lastig om nog een individu te zijn/blijven naast zijn of haar relatie.

Door de jaren heen leren Weegschalen door schade en schande dat ze zich soms teveel laten meeslepen in relaties. En hier leren ze dus steeds beter mee omgaan. Soms met het gevaar dat ze juist teveel afstand nemen en er (te) lang overdoen om een label te plakken op iets dat écht goed zit.

Waterman

Watermannen hebben veel kwaliteiten, maar zich echt openstellen is daar geen van. Kwetsbaar zijn is iets dat veel van hen actief vermijden. En met succes. Dit teken heeft daarnaast vaak onrealistisch hoge standaarden en eisen als het op relaties aankomt. Het kan daarom lastig voor ze zijn om zich bloot te geven bij iemand die hartstikke goed voor ze is, maar niet aan het perfecte plaatje voldoet.

Date je met een Waterman? Maak dan vooral jouw gevoelens duidelijk en geef hem of haar daarna ruimte om hierover na te denken en dit te verwerken. Als het teken nog steeds vluchtgedrag vertoont, is het misschien beter om voor jezelf te kiezen.

Lees ook: