Renée
Renée | LinkedIn Love 22 okt 2018

Mannendossier: 4x wat hij doet om jou aan het lijntje te houden

Iemand aan het lijntje houden is echt niet cool. Toch gebeurt dit (of overkomt dit je) veel vaker dan je zou willen. Beautify vroeg de mannen van het Mannendossier wat zij doen als ze weten dat ze geen relatie met een vrouw willen, maar haar toch mee naar huis blijven nemen.

Want ja, ook zij hebben ervaring met iemand aan het lijntje houden. En nee, ze zijn er niet per se trots op. Het maakt hen wel een semi ervaringsexpert op dit gebied en daarom delen zij met jou waar je écht op wil letten.

Aan het lijntje houden: de signalen

Doet een man de volgende dingen? Dan is het beter om hem niet te vertrouwen, omdat hij geen relatie met je wil aldus onze mannen:

1. Jullie slapen nooit samen

Hij wil wel de lusten, maar niet de lasten. Dit is een typisch signaal van iemand aan het lijntje houden. Hij doet alle leuke dingen met je en heeft seks met jou, maar je hoeft er echt niet op te rekenen dat hij de volgende ochtend een ontbijtje voor je heeft.

Deze man slaapt het liefst alleen en bonjourt jou zo snel mogelijk de deur uit als hij heeft wat hij zocht. Een orgasme.

2. Je hebt zijn vrienden nog niet ontmoet

Hoe weet je dat je aan het lijntje wordt gehouden? Nou, omdat je niemand uit zijn directe kring ontmoet. Geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om jou mee te nemen naar zijn vrienden. Laat staan zijn ouders. Waarom? Omdat hij niet serieus met jou is, dus waarom zou hij je voorstellen als hij toch al weet dat dit tijdelijk is?

Hij doet misschien wel alsof hij een goede boy is, maar als hij je niet eens mee wil nemen naar zijn vrienden is er iets mis.

3. Hij houdt je hand niet vast in het openbaar

Na een eerste date hoef je natuurlijk niet meteen hand-in-hand te lopen. Maar als jullie een paar maanden bezig zijn is er niks mis met een klein beetje affectie in het openbaar. Houdt hij altijd afstand van je, terwijl hij achter gesloten deuren meteen de kleren van je lijf rukt? Dan weet je hoe laat het is.

4. Jullie zijn niet exclusief

Als je naar een relatie toewerkt ben je op een gegeven moment exclusief. Een man die je aan het lijntje houdt datet altijd met andere vrouwen. Na drie, zes of twaalf maanden doet hij dat nog steeds. Zodra je dit doorhebt mag er absoluut een alarmbel afgaan, want grote kans dat hij niet de intentie heeft om de jouwe te worden.

Natuurlijk is iedere situatie en iedere relatie anders. Maar onthoud wel dat wanneer jij wél een serieuze relatie wil je meer verdient dan de situatie die we hierboven schetsen.

Mannendossier: 6x dingen die hij doet als jij de ware voor hem bent

Reageer op artikel:
Mannendossier: 4x wat hij doet om jou aan het lijntje te houden
Sluiten