Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 23 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Pasta liefhebbers opgelet! De pastamaker is binnenkort in de aanbieding bij Lidl voor een mooi prijsje

Is jouw antwoord op de vraag “Wat is jouw favoriete eten?” pasta? Ren dan 30 september naar Lidl, want vanaf dan is de pastamaker in de aanbieding en dit is precies wat jij, als pasta liefhebber, wil hebben in huis.

Van spaghetti tot ravioli, jij bent gek op elke soort pasta en het liefst eet je het ook elke dag. Ga dan volgende week naar Lidl voor jouw eigen pastamaker en maak het vers. Zeg nou zelf, is er iets lekkerder dan verse pasta?

De pastamaker van Lidl

Goed nieuws voor jullie pasta liefhebbers, want vanaf volgende week is de pastamaker bij Lidl in de aanbieding. Met dit apparaat van Silvercrest maak jij jouw favoriete Italiaanse eten gewoon zelf vers thuis. Wat wil je nog meer?

Jij denkt nu waarschijnlijk dat het maken van verse pasta moeilijk is en uren duurt, maar met met deze van Lidl hoef je je daar geen zorgen over te maken. De machine kneedt en drukt helemaal zelf de pasta uit en binnen acht minuten heb jij een heerlijke verse portie voor jezelf.

Met acht verschillende vormschijven voor verschillende pastavormen maak jij jouw favoriet binnen no time. Dus zeg maar hallo tegen spaghetti bolognese of penne met pesto.

Voor €69,99 haal jij de pastamaker in huis en wie weet verander je zelf wel in een echte Italiaanse chef.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Pasta liefhebbers opgelet! De pastamaker is binnenkort in de aanbieding bij Lidl voor een mooi prijsje
Sluiten