Pak je koffers! Ga met je moeder op stedentrip samen met deze aanbieding van Kruidvat

Vind je het weer eens tijd om je moeder te verwennen? Ga dan samen op een stedentrip. Samen met een aanbieding van Kruidvat vlieg en verblijf je voor weinig geld in een Europese stad naar keuze.

Je moeder is toch wel echt de belangrijkste vrouw in je leven en heeft jou gemaakt tot wie jij nu bent. Daarom is het extra leuk om haar af en toe eens lekker te verwennen en wat is leuker dan er samen een paar dagen tussenuit te gaan?

Stedentrip met Kruidvat

Kruidvat biedt nu een extra voordelige stedentrip aan. Ga er vier dagen tussenuit en verblijf in een Europese stad naar keuze. Met een keuze uit vijftien steden in Europa zit er zeker wel wat bij voor jullie.

Je hebt de keuze uit: Londen, Rome, Praag, Lissabon, Boedapest, Venetië, Valencia, Barcelona, Alicante, Wenen, Milaan, Berlijn, Porto, Malta of Sofia. Tijdens deze stedentrip verblijf je drie nachten in een drie sterrenhotel die binnen dertig minuten reizen vanaf het centrum ligt. Dit klinkt toch ideaal?

Koop je voucher voor 8 december

Koop vóór 8 december 2019 een reisvoucher en vertrek naar jullie gekozen bestemming. Misschien wel leuk om samen met jouw moeder een leuke kerstmarkt te bezoeken? Samen even weg gaan met je moeder is in ieder geval altijd een goed idee.

Voor maar €129 euro inclusief vlucht en overnachting vertrek je naar de stad naar keuze. Pak daarom maar snel je koffers in, want het is tijd voor jullie stedentrip. Klik hier voor meer informatie over de aanbieding van Kruidvat.

Meer over stedentrips:

Reageer op artikel:
Pak je koffers! Ga met je moeder op stedentrip samen met deze aanbieding van Kruidvat
Sluiten