Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 12 mrt 2018

Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat en Big Bazar van week 11

Om jouw maandag wat leuker te maken hebben wij voor jou de vetste aanbiedingen van deze week op een rijtje gezet. We konden bijna niet kiezen want de folders staan in week 11 vol met leuke items:

Folder van de Aldi

Je krijgt gewoon zin om roze cupcakes en zoete taartjes te maken met deze retro keukenmachine. Deze week is hij bij de Aldi in de aanbieding voor 60 euro, hebben.

Als je dan op zondag cupcakes staat te maken doe je dat natuurlijk wel in stijl. Deze heerlijk zachte flanellen pyjama met über coole print is deze week in de aanbieding voor 10 euro.

Folder van de Lidl

Sinds de samenwerking tussen Lidl en Heidi Klum zijn er oprecht leuke items in de kledingcollectie van de Lidl te vinden. Deze week scoor je een skinny jeans voor maar 13 euro. De jeans is er in het zwart, donkerblauw en lichtblauw. Of neem jij ze allemaal?

Folder van de Action

Nog steeds goed bezig met je New Year’s resolutions? Action heeft een heel fijn sportjasje in de aanbieding voor 8 euro. De stof is sneldrogend en ademend. Perfect als je buiten wil gaan hardlopen in de eerste zonnestraaltjes van de lente.

Folder van de Kruidvat

Sinds vorig jaar is fluweel niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Deze fluwelen haarbandjes van Little Concepts maken jouw outfit helemaal af. Ze zijn er in het roze, zilver en zwart en kosten 4 euro. Cute.

Folder van de Big Bazar

Soms kun je het niet geloven, maar we hebben weer een hele goede aanbiedingen voor je gespot. De Maybelline Mascara Colossal Cat Eyes die in de winkels ligt voor 15,50 euro, is deze week bij de Big Bazar in de aanbieding voor maar 5 euro, rennen.

Reageer op artikel:
Nieuwe week, nieuwe folder: De acties bij de Aldi, Lidl, Action, Kruidvat en Big Bazar van week 11
Sluiten