Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 28 jul 2018

Bizar! Al meer dan duizend koppels hebben zich aangemeld voor het nieuwe seizoen van Temptation Island

We zijn al weer 9 afleveringen verder bij Temptation Island VIPS en zijn heel benieuwd naar de afloop ervan. Al weten wij bijna zeker dat sommige lovebirds het echt niet gaan redden (uhum Niels en Rosanna). Toch hebben zich weer tientallen mensen aangemeld voor een nieuw seizoen van Temptation Island.

Er komt dus sowieso nóg een seizoen van ons favoriete realityprogramma en het blijkt populairder dan ooit. Inmiddels staat de teller op 1410 aanmeldingen en dat aantal zal alleen nog maar verder oplopen. Bizar.

Aanmeldingen Temptation Island

Ondanks de heftige seizoenen van Temptation Island (die altijd wel tot minimaal één break up hebben geleid) zijn er nog steeds koppels die graag mee willen doen. In totaal hebben nu 149 Vlaamse en 169 Nederlandse koppels zich opgegeven voor het nieuwe seizoen en wow, waar komen ze toch vandaan?

Verleiders en verleidsters die zich hebben aangemeld

De rol van verleider of verleidster blijkt veruit het populairste te zijn, er zijn tot nu toe al 510 mannen en 582 vrouwen die zich hebben aangemeld voor deze job.

De opnames zullen in september en oktober plaatsvinden. Hopelijk weet het productieteam de beelden razendsnel te editen, dan kunnen wij weer fijn naar een nieuw seizoen kijken.

We zien in ieder geval weer twee vertrouwde koppies terug in de serie want de presentatie zal weer worden gedaan door Rick Brandsteder en Annelien Coorevits.

Aflevering 9

Psssst.. heb je onze nieuwe review over aflevering 9 van Temptation Island VIPS al gezien?

Reageer op artikel:
Bizar! Al meer dan duizend koppels hebben zich aangemeld voor het nieuwe seizoen van Temptation Island
Sluiten