Aanschouw! De allerduurste manicure die er te halen valt

Stel je eens voor. Je hebt al het geld van de wereld en weet eigenlijk niet echt meer wat je er mee aanmoet. Dus je besluit uit verveling de duurste manicure ooit te nemen. Why not? De vraag is dan natuurlijk, wáár vind ik die en hoé komt hij er eigenlijk uit te zien? Daar waren wij (de iets minder bedeelden) toch ook zeker benieuwd naar:

De winkel

Laten we beginnen met de shop. Images Luxury Nail Lounge in Newport Beach heeft sinds kort een nieuw ‘menu’ samengesteld waar de manicureprijzen beginnen vanaf $500. Je leest het goed, daar begint het pas. De kaart eindigt rond de $25.000. De salon paste de kaart aan omdat meerdere klanten hier vraag naar hadden. Wów.

Het menu

Toen de winkel vorig jaar opende hadden ze nog diamanten op het menu staan. Voor $600 had je toch mooi een volle set (koopje).

De hoofdprijs

Nu zijn we natuurlijk allemaal benieuwd wat je krijgt voor $25.000. De ‘Glitz & Glamicure‘ is speciaal voor de rijke dames. Met deze manicure wordt speciaal de hele salon afgehuurd en krijg je een juwelier toegewezen die kijkt naar de vorm van jouw handen om de ideale diamantstukken voor je manicure uit te kiezen. Gelukkig kun je ook gewoon kiezen voor nagels met bladgoud. Wat een leven.

Reageer op artikel:
Aanschouw! De allerduurste manicure die er te halen valt
Sluiten