Zara Bircan
Zara Bircan Love 4 december 2019

Dit zegt je sterrenbeeld over welke eigenschap het aantrekkelijkst aan jou is

Wat jij leuk vindt aan jezelf kan verschillen van wat een ander leuk aan jou vindt. Maar wil je weten wat mensen nou het aantrekkelijkst aan jou vinden? Hiervoor kijken we even naar je sterrenbeeld.

Een leuke glimlach en een vlotte babbel: je weet natuurlijk allang dat je een leuke meid bent. Maar op basis van je sterrenbeeld weten we nu al helemaal wat jou allersterkste kant is.

Dit zegt je sterrenbeeld over welke eigenschap het aantrekkelijkst aan jou is

Benieuwd naar hoe jij mensen onbewust inpalmt? Lees dan snel verder, want volgens je sterrenbeeld vinden mensen de volgende eigenschap stiekem het aantrekkelijkst aan jou.

Ram (21 maart – 19 april)

Jij weet met je enthousiasme alle mensen om je heen aan te trekken. Van je familiegeschiedenis tot je vakantieverhalen, jij steekt mensen aan met je enthousiasme en tovert elke keer weer een glimlach op het gezicht van je lovers.

Stier (20 april – 20 mei)

Een ander voelt zich bij jou gehoord, interessant en begrepen. Het gevoel dat jij in een ander naar boven brengt simpelweg doordat je interesse in hen weet te tonen, maakt jou super aantrekkelijk.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het is onmogelijk om niet tot jou aangetrokken te zijn, Tweelingen. Jij geeft nét genoeg informatie dat je de ander moeiteloos geïnteresseerd in jou krijgt. Doordat jij nieuwsgierig en mysterieus bent, maakt dit jou aantrekkelijk.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jouw empathie werkt heel aanstekelijk, Kreeft. Als de ander ergens doorheen gaat, ben jij het meest ondersteunend van alle sterrenbeelden. Jij begrijpt de ander op een emotioneel niveau en dit trekt hen tot jou aan.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Hoe liefdevol jij bent, dát is het aantrekkelijkst aan jou. Jij bent van alle sterrenbeelden misschien wel het liefdevolst en laat dit zien met grote gebaren of woorden.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Naast je charisma is je intelligentie duidelijk hetgeen dat jou het aantrekkelijkst maakt, Maagd. Jij kan goed door mensen heen kijken en hebt een analytisch denkvermogen, waardoor je anderen een situatie kunt laten begrijpen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Wat jou het aantrekkelijkst maakt als Weegschaal, is je sympathie. Jij biedt een luisterend oor en kan zonder oordeel een ander ondersteunen, aangezien jij als een van de besten alles van meerdere kanten kunt bekijken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het aantrekkelijkst aan jou is je nieuwsgierigheid, Schorpioen. Vooral als je mensen nog niet goed genoeg kent, wil jij eerst alles te weten komen over de ander.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Wat mensen aantrekkelijk aan jou vinden, is vooral je wijsheid. Je bent een heerlijk nuchter persoon, kan rationeel
denken en kiest niet gauw kanten.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jouw zelfverzekerdheid is wat jou aantrekkelijk maakt, Steenbok. Schoonheid komt van binnenuit en jij weet het best hoe je dit naar buiten kunt brengen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geloof het of niet, jij weet mensen aan te trekken door lekker sarcastisch te zijn. Hierdoor kom je mysterieus en humoristisch over en weet je iedereen nieuwsgierig naar je te maken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Is je sterrenbeeld Vissen, dan is compassie hetgeen dat het aantrekkelijkst aan jou is. Jij leeft met anderen mee en begrijpt hen zoals geen ander. Daarbij bied je een ander het liefst alle warmte en steun die je kunt geven.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Dit zegt je sterrenbeeld over welke eigenschap het aantrekkelijkst aan jou is
Sluiten