Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 26 feb 2018

Er bestaan aardbei-prosecco paaseieren waardoor Pasen één groot feest wordt

Met Pasen vieren christenen dat Jezus uit de dood is opgestaan. Uh ja, grote kans dat jij dat niet (meer) wist, maar hé... Je hebt vanaf nu wel een reden om van die vrije dagen een feestje te maken. Probeer rustig te blijven, want we hebben de beste uitvinding sinds de paaseitjes gevonden.

Maak kennis met aardbei-prosecco paaseieren: de beste chocolade eitjes sinds paaseieren in de schappen liggen. En ja, hallo. Chocolade en prosecco? Dat is natuurlijk een geschenk uit de hemel.

Aardbei-prosecco paaseieren

De aardbei-prosecco paaseieren vinden hun oorsprong helaas niet in Nederland, maar dat is oké. De website Not On The Highstreet verkoopt de heerlijke snack van The Treat Kitchen namelijk wél.

Paasei voor volwassenen

Om je even lekker te maken: de aardbei-prosecco paaseitjes voor volwassenen klinken fantastisch. Het is een ei (mét de handgemaakt) van witte chocolade, prosecco en aardbei. Het ziet er daarom niet alleen prachtig uit, maar het klinkt óók nog eens lekker.

Er is wel één klein probleempje. De webshop lijkt de eitjes niet naar Nederland te verzenden. Je kunt ze in Engeland wel in de winkel van The Treat Kitchen kopen, dus mocht je de komende tijd in de buurt zijn… Sla dan ruim in.

Reageer op artikel:
Er bestaan aardbei-prosecco paaseieren waardoor Pasen één groot feest wordt
Sluiten