Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 3 juni 2017

OH MY: er is een aardbeiencafé in Amsterdam en alles is aardbei

Eet jij het liefst het hele jaar door aardbeien? Rood fruit is jouw guilty pleasure en aardbeien vind je ook werklijkwaar o-ver-al bij passen. Op brood, in de yoghurt, met chocolade of gewoon los: jij weet altijd wel een manier om deze rode lekkernij weg te eten. Goed nieuws voor jou: want er komt een aardbeiencafé in Amsterdam waar alles aardbei is.

Alleen van het lezen over dit nieuwe café begin je al te kwijlen. In dit café draait alles om de aardbei, maar hoe kan dat ook anders, want de aardbei is ook een koningin. Ze heeft notabene een kroontje op, nietwaar? Het aardbeiencafé in Amsterdam is jouw nieuwe lunchhoek.

Alles Aardbei

Voor lunch, tussendoortje of dessert: in dit café serveren ze alles. Smoothies, milkshakes, (frozen) yogurt, taartjes en andere zoete versnaperingen, met slagroom, chocolade of ijs: alles is mogelijk in Aardbei Amsterdam. En het beste nieuws: alles is homemade en daarom nóg lekkerder.

Naast al het eten, kan je ook leuke aardbei cadeautjes kopen of zelfs aardbeien prosecco drinken. Één woord: hemels.

En hier zie je een deel van het heerlijke menu:

De winkel is, behalve op maandag, de gehele week geopend en hier wil je een bezoekje aanbrengen. Midden in de stad Amsterdam, op de Spuistraat 106 zit dit pareltje verstopt. Ben jij erbij? Waarbij? Aardbei (sorry deze grap moest gemaakt worden).

Wij denken dat je dit ook wilt bezoeken: The Avocado Show is eindelijk geopend: het eerste avocado café van Europa

Reageer op artikel:
OH MY: er is een aardbeiencafé in Amsterdam en alles is aardbei
Sluiten