Accessoires: De nieuwste haar trends gezien tijdens de NYFW

We vinden het heel normaal om een outfit af te stylen met accessoires. Maar waarom denken we  daar niet tot nauwelijks aan wanneer we ons haar doen? Tijdens de afgelopen NYFW zagen we verschillende haar trends voorbij komen, maar allemaal stonden ze in het teken van accessoires. Check de mooiste trends om inspiratie op te doen voor de lente.

Bloemen hoofdbanden.

Bij veel shows, onder andere Dolce&Gabbana, Bottega Veneta en Balenciaga, zagen we de bloemen accessoires terug in het haar. Hoe toepasselijk voor de lente en zomer. De bloemen staan enorm vrouwelijk en zacht, en staan garant voor een romantische look.

Vintage hoofdbanden en haarclips.

De vintage haar accessoires bestonden uit veren, clips bezaaid met juwelen en ouderwetse haarspelden. Deze vintage ontwerpen staan prachtig bij een klassieke up-do.

Elegante gouden haarspeldjes.

We zagen veel goudkleurige accessoires voorbijkomen. Goud is tijdloos en het geeft elk kapsel een instant glamorous effect. Valentino had het rustig gehouden met kleine gouden versieringen met zee motieven.

Minimalistische haarelastiekjes en haarclips.

Het less is more thema kwam zowel in de fashion als in de kapsels terug. De veelal simpel uitziende versieringen werden vooral gebruikt op lage paardenstaarten en halve up-do’s.

Sjaals.

Het lijkt wel of sjaals nooit uit de mode raken, en alsof het iedereen staat. Missoni presenteerde een knot met sjaal, geïnspireerd op de jaren ’40, wat een fijne zomerse uitstraling gaf.

Reageer op artikel:
Accessoires: De nieuwste haar trends gezien tijdens de NYFW
Sluiten