Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 18 jul 2020

OMG – Vanaf deze datum kun jij breien in Sims met dit nieuwe accessoirespakket

Haal jij pure ontspanning uit breien? Vind jij het heerlijk om te punniken? En kun jij al je creativiteit kwijt tijdens het haken? Én ben jij bovenal een Sims-liefhebber? Dan hebben wij héél goed nieuws.

Sims komt namelijk met een heel leuk accessoirespakket en geloof ons, dat wil je.

Accessoirespakket Sims

Heb jij ooit weleens gedacht aan gamen en breien tegelijkertijd? Vast niet. Logisch ook, want het is ook niet een combinatie wat vaak gebruik wordt. Tot nu.

Sims introduceert namelijk het accessoirespakket ‘Uitgebreid Breien’ waar je je Sims-skills kunt verbeteren terwijl je lekker aan het werk bent om je eigen gebreide trui te maken. Het nieuwe pakket wordt op dinsdag 28 juli gelanceerd. Goed om te weten: er is aan iedereen gedacht, het is namelijk beschikbaar via Origine en Steam, Mac, Playstation 4 en Xbox One.

Gekozen vanuit Sims-gebruikers

Het leuke is: de gebruikers van Sims hebben zélf begin maart 2019 op dit accessoirespakket gestemd waardoor het dit jaar tot leven is gekomen. De gebruikers van de videogame hebben geholpen bij het kiezen van het thema, de stijl, de verschillende items hoe je een Sim maakt en zelfs bij de titel en het logo van dit pakket. Hoe leuk?

En nu is het eindelijk daar. Het nieuwe pakket bevat spiksplinternieuwe items zoals gebreide kleding, garen, kapsels, een schommelstoel en nog veel meer leuks. Zeg maar hallo tegen je selfmade sweater.

Extra’s in het spel

En alsof al dit leuks nog niet genoeg is, zitten er ook nog extra’s in dit pakket verwerkt. Wanneer spelers steeds beter worden in het breien, kunnen ze andere Sims leren breien en zélfs nieuwe breistijlen ontgrendelen. Daarnaast kun je ook je eigengemaakte items verkopen op Plopsy – een online in-game marktplaats. Je krijgt er dus ook nog een ondernemerslesje bij ;-).

Ook verschijnt Yarny van Unravel (videogame) in het spel. Yarny is een uniek personage wat gemaakt is van een draad garen die langzaam ontrafelt tijdens een groot avontuur. Nieuwsgierig geworden? Wij in ieder geval wel. Je kunt hieronder alvast de trailer bekijken van het te leuke nieuwe accessoirespakket van Sims.

Lees ook: Hold on – De Sims 4 krijgt een realityshow

Reageer op artikel:
OMG – Vanaf deze datum kun jij breien in Sims met dit nieuwe accessoirespakket
Sluiten