Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 4 jul 2018

Perfecte bijbaan óóit! Je kunt deze zomer achtbaantester worden en zo je geld verdienen

Hou je vast. Ben je toevallig op zoek naar het allerleukste baantje óóit om de zomer niet compleet blut door te komen? Dan hoef je niet langer verder te zoeken. Er is namelijk een vacature voor een achtbaantester online gezet.

Hoe vet is het als je achtbaantester op je cv kunt zetten? Precies. De site Uitmetkorting.nl zoekt net als afgelopen jaren weer iemand die niet genoeg kan krijgen van de G-krachten van achtbanen.

Achtbaantester gezocht

Als je altijd vooraan in de rij van Goliath staat is deze job jou misschien wel op het lijf geschreven. Als jij de uitverkorene bent om achtbaantester van het jaar te worden staat je heel wat leuks te wachten.

Wat ga je doen? Je bezoekt zeven (!) Nederlandse pretparken om eens goed de achtbanen uit te proberen. HOE kunnen ze dit werk noemen? Dat klinkt geweldig.

Je bezoekt onder andere Walibi en de Efteling – liefde – met je allerliefste bestie. Maar er zijn natuurlijk wel een paar functie-eisen.

Functie-eisen om achtbaantester te worden

Het is uiteraard belangrijk dat jij van ongekende snelheden houdt. Daarnaast moeten enorme hoogtes één van je passies zijn. Ben je ook nog eens punctueel, creatief, nauwkeurig en deze zomer beschikbaar?

Solliciteer dan hier om achtbaantester te worden. LEUK.

Deze vacature vind je waarschijnlijk ook leuk: Droombaan alert! Er is een vacature voor chocoladetester en jij kunt het worden

Reageer op artikel:
Perfecte bijbaan óóit! Je kunt deze zomer achtbaantester worden en zo je geld verdienen
Sluiten