Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 27 nov 2017

Leuk! Je kunt ‘achtergrond eter’ worden in het First Dates restaurant

Yes, yes, yes, First Dates komt terug op tv. Er komt een nieuw seizoen waarin je weer kunt genieten van aandoenlijke en ongemakkelijke gesprekjes op een blind date. Misschien had je al gelezen dat je je kunt opgeven om als single mee te doen aan het programma. Maar je kunt nu ook ‘achtergrond eter’ worden.

Het restaurant waar het programma First Dates wordt opgenomen, ziet er altijd super gezellig uit. En de barman is ook niet gek natuurlijk. Als je met je neus dicht op de stelletjes wilt zitten, dan hebben we goed nieuws: je kunt namelijk ‘achtergrond eter’ worden in het restaurant.

De makers van het programma First Dates zijn nog op zoek naar mensen die op de achtergrond willen eten in het restaurant. Hoe grappig is dat?

Achtergrond eter worden bij First Dates

Het is wel al snel: de opnames vinden plaats op 29 november en 1 en 2 december. Als je dan kunt is het echt een tip om je op te geven. Al is het alleen maar om dat je voor 10 euro een diner krijgt inclusief drankjes.

Wil je meedoen, mail da naar [email protected] En vermeld je naam, leeftijd, naam en leeftijd van je eetmaatje, je 06-nummer en natuurlijk wanneer je wil komen eten.

Voorwaarde is wel dat je met z’n tweeën komt, want er zijn alleen maar tweepersoonstafels. En dat je zin hebt om te eten in een restaurant in Amsterdam natuurlijk.

Als je zelf nog een leuke date wil, lees dan dit: Haha! Je kunt curling doen op het dak van een Amsterdams hotel deze winter

Reageer op artikel:
Leuk! Je kunt ‘achtergrond eter’ worden in het First Dates restaurant
Sluiten