Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 november 2017

HOT! Het achterneefje van Queen Elizabeth is waar iedereen nu ineens lyrisch over is

Het is lang zo geweest dat prins Harry de droom was van bijna iedere vrouw. Maar sinds dat hij een serieuze relatie heeft, zijn er veel afgehaakt. Tijd voor een nieuwe hotte royal. En die is er ineens. Tegenwoordig zijn namelijk alle schijnwerpers gericht op het achterneefje van Queen Elizabeth, Arthur Chatto.

Zijn Instagram heeft nog niet eens dertig foto’s, maar voor zijn volgers maakt het allemaal niet uit. Iedere foto is er één.

Arthur Chatto, het achterneefje van Queen Elizabeth

Arthur is pas achttien jaar en is de 23ste persoon in de rij voor de troon. Hij is de zoon van de nicht van Elizabeth, Lady Sarah Chatto. Het is het gezin gelukt om lange tijd buiten de spotlights te blijven, maar dat gaat inmiddels niet meer op. En al helemaal niet voor Arthur. Zijn volgersaantal blijft maar groeien en meiden worden helemaal gek.

Een kleine impressie van zijn Instagram account:

In de toekomst kunnen we waarschijnlijk nog wel meer shirtless foto’s verwachten. Daar hebben we natuurlijk niet zo heel veel problemen mee. En hij vast ook niet, met zoveel likes. Keep them coming, Arthur.

En om jezelf ook als een echte royal te laten voelen, dan koop je deze: Voor echte koninginnen: Deze koptelefoon heeft de vorm van een kroon

Reageer op artikel:
HOT! Het achterneefje van Queen Elizabeth is waar iedereen nu ineens lyrisch over is
Sluiten