Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 mrt 2018

Doei bikini body! Action verkoopt de KitKat paashaas net op tijd voor Pasen

Je weet dat je oud wordt als je het niet kan laten om de folderaanbiedingen van de week te checken. En ja hoor, Action pakt weer uit. Ze verkopen nu een KitKat paashaas (!!!) waarmee je je gezonde voeding en goede gedrag meteen uit het raam kunt gooien.

Zo’n KitKat paashaas is natuurlijk het enige wat je nodig hebt om de paasdagen door te komen. Hallo, KitKat + nog meer chocolade = natuurlijk een match made in chocolate heaven. Met dank aan Action kun je je droom om dit in je mond te stoppen in vervulling laten gaan.

KitKat paashaas

De ongetwijfeld overheerlijke KitKat paashaas is onderdeel van de weekactie, dus dat betekent vast dat je er snel bij moet zijn. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten, want het heerlijke hapje kost je maar 1,35 euro.

Nu rest je nog één belangrijke vraag: wat zit er in hemelsnaam in de paashaas? Is het gevuld met KitKat vulling? Zit er een KitKat in? We hebben zoveel vragen en er is maar één manier om achter de antwoorden te komen… Op naar Action.

PS: mocht je je erg schuldig voelen na het even van vier paashazen (of meer), er is altijd nog roze sla om het slechte eten minder slecht te laten voelen. Iets met balans, toch?

Reageer op artikel:
Doei bikini body! Action verkoopt de KitKat paashaas net op tijd voor Pasen
Sluiten