Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 8 mrt 2018

Cute! De paascollectie van de Action is razend populair en wij snappen wel waarom

Mis jij het kerstsfeertje in je huis ook zo erg? Gelukkig is het bijna Pasen en mogen we weer helemaal los gaan met onze inrichting.

Huis versieren alleen met kerst? Pff… echt niet. Alle feestdagen mag je aangrijpen om los te gaan met het versieren van je woonkamer. De Action heeft dit jaar ook nog eens een mega schattige paascollectie in de winkel liggen.

De Action paascollectie

De Action heeft al een aantal producten gedeeld op Instagram. De decoratie doet een beetje denken aan vroeger door de lieflijke printjes en de oudroze, lila en gele kleurtjes.

[one_half][/one_half]
[one_half_last][/one_half_last]

Action verkoopt onder andere dit mega schattig haasje met een vachtje van wol (in het wit, geel en groen) en die kost maar 2 euro. Als je geen zin hebt om zelf eitjes te verven kun je ze ook gewoon kopen. De Action heeft een doosje met witte eitjes met schattige gele bloemetjes in de collectie zitten voor maar 1 euro.

De collectie is in korte tijd razend populair geworden, rennen dus als jij nog wat items wil scoren. En ja, ook die leuke macramé hanger in de foto bij dit artikel komt van de Action (2,50 euro).

Op de website van de Action staan nog veel meer producten.

Reageer op artikel:
Cute! De paascollectie van de Action is razend populair en wij snappen wel waarom
Sluiten