Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 27 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Betaalbaar én vegan: Action vernieuwt make-upcollectie en skincarelijn

Natuurlijke en vegan producten zijn helemaal hip hot and happening. Het is dan ook een feit dat er steeds meer vraag naar natuurlijke producten is, wat resulteert in veel maar aanbod. We wisten natuurlijk al dat Action een fabuleuze skincare-lijn had. En dat zij goede make-up voor een prikkie hadden, is ook een gegeven. Maar dat ze nu een vernieuwde vegan-formule hebben, is natuurlijk fantastisch en wisten we nog niet.

Zowel de make-upcollectie als de huidverzorgingslijn hebben allebei een vernieuwde vegan-formule. Ben jij ook zo benieuwd?

Action

De winkelketen Action, wie kent het niet? Je kunt er terecht voor talloze heerlijke spullen. En het leuke is: vanaf nu kun je er zélfs terecht voor vegan skincare en vegan make-up. Zeg maar hallo tegen je nieuwe goedkope én vegan beauty-producten.

Vegan make-upcollectie

Het huidige beautymerk Max&More is vernieuwd. Ze kiezen voor een kwalitatieve, vegan productformule. De make-upcollectie heeft niet alleen een luxere uitstraling maar het biedt ook een uitgebreid assortiment van 26(!) betaalbare vegan producten voor zowel de casual als de feestelijke look. Hoe leuk? De nieuwe make-upproducten van Max&More zijn verkrijgbaar in alle Action-filialen en de prijzen variëren tussen € 0,69 tot € 1,99. Dat wordt inslaan geblazen.

Vegan huidverzorgingslijn

Ook vernieuwt de winkelketen haar huidverzorgingslijn Alvira en kiest voor een kwalitatieve, vegan productformule. De nieuwe lijn oogt heel fris en biedt een uitgebreid assortiment van twaalf nieuwe producten voor een gezonde en stralende huid. Wie wil dit nou niet? En het leuke is: ook deze producten zijn mega betaalbaar, dermatologisch getest én geschikt voor ieder huidtype.

Uitstraling producten

Action zou Action niet zijn als ze ook aan het design hadden gedacht. Als kers op de taart zien de producten er ook nog eens prachtig en luxe uit. Dit wil je echt op je badkamerkastje hebben staan. Hieronder staan een aantal afbeeldingen weergegeven van zowel de make-upcollectie als de huidverzorgingslijn. Kijk en oordeel zelf.

Bron: Action
Bron: Action
Bron: Action

Lees ook: OMG – Alicia Keys lanceert een beautylijn met e.l.f. Cosmetics

Reageer op artikel:
Betaalbaar én vegan: Action vernieuwt make-upcollectie en skincarelijn
Sluiten