Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 1 aug 2017

12 x herkenbaar als je graag bij de Action shopt

Niets is fijner dan je essentiële producten scoren tegen een heel lekker prijsje. Want je kunt er meteen een hele lading van kopen. Dit kan bij de Action. De winkel heeft werkelijk álles wat je hartje begeert en je komt er nooit blut vandaan. Dit herken je als je graag bij de Action shopt:

1. Je vindt er alles wat je nodig hebt. En niet nodig hebt

Wil je nieuwe spullen voor in huis, ga je knutselen, wil je een kaart versturen of heb je andere goedkope dingen nodig? Het eerste waar je aan denkt is: Action.

Maar het werkt ook andersom. Want je komt voor schoonmaakmiddelen, maar dan ga je toch ineens met een stapel beautyproducten en een gigantisch boeddhabeeld naar buiten. Oeps.

2. Jouw antwoord op alles: Action

Als mensen iets nodig hebben, dan is jouw eerste reactie: ‘ga naar de Action’. Want werkelijk, wat jij nodig hebt, hebben ze daar vast en zeker. En het is nog mooi goedkoop ook.

3. Bij binnenkomst word je blij

Vol verwachting met je mand aan je rechterarm waan je je in de Action-wereld. Al die gangen staan helemaal vol spulletjes die je allemaal wilt hebben. Oh wat houd je toch van koopjesjagen.

4. Je komt veel moois tegen

Maar of je het echt nodig hebt? Eigenlijk niet. Maar kijk nou, die prijs, het is fantastisch.

5. Maar ook veel dingen die je never nooit zou kopen

Ja, toegegeven, ze hebben er gewoon heel erg veel troep. De prullaria voor in huis is niet om aan te zien. Nou ja, het meeste dan. Want ook jij hebt een hoop interieuraccessiores van de Action.

6. Er zijn geen excuusjes

Je kunt alles namelijk gewoon meenemen. ‘Geen geld’ is geen geldig excuus.

7. Waarvoor kwam je nou ook alweer?

Ja had íets nodig, maar je raakt zo afgeleid door alle producten dat je mand inmiddels vol is, maar je niet meer weet wat je nou eigenlijk nodig had.

8. Je komt eigenlijk niet bij andere winkels

Het is niet meer nodig om naar de Blokker, Etos of Gamma te gaan. Een boor, handdoeken, make-up remover en zelfs chocolade. Alles vind je bij de Action.

9. Cadeau nodig? Action

Jep, ook voor cadeautjes ga je naar de Action. En dat is helemaal niet gek, want je kunt er super leuke cadeaupakketten samenstellen. Je hoort dan ook regelmatig hoe creatief je bent. Tja.. die Action hé.

10. Je verlaat de Action altijd met een superieur gevoel

Jij voelt je de Queen of Action. Je hebt voor een volle mand namelijk maar twintig euro betaalt. Dat is een schouderklopje waard.

11. Je vondsten worden uitgesteld en gedeeld met je vriendinnen

Vol trots aanschouw je je trofeeën. Al deze mooie spullen voor zulke lage prijzen, hoe is het mogelijk? Je vriendinnen vinden het inmiddels niet meer gek als je de zoveelste foto stuurt met al je Action aankopen.

12. Een bezoek aan de Action duurt minstens een half uur

Maar eerder een halve dag. Natuurlijk omdat het zo druk is, maar ook omdat je simpelweg jezelf verliest in de winkel. En je zelfbeheersing.

Maar ja, alles is zo handig hè. En goedkoop. En elk product komt vast wel een keer van pas.

Reageer op artikel:
12 x herkenbaar als je graag bij de Action shopt
Sluiten