Renée
Renée | LinkedIn Life 27 augustus 2018

Jaaaaa! We weten wanneer Adam zkt. Eva weer op televisie is

Nu het einde van Temptation Island VIPS nadert kunnen we nog maar aan één ding denken… De naakte Joshua Adam zkt. Eva. Je zou denken dat de eerste aflevering toch snel te zien moet zijn en ja hoor. We weten wanneer aflevering 1 op televisie komt.

Vorig jaar gingen er óók al BN’ers uit de kleren en zeg eens eerlijk: genoot je er niet van? Adam zkt. Eva is een hartstikke leuk programma. Geloof maar dat de Beautify redactie er dit jaar ook weer klaar voor zit.

Adam zkt. Eva aflevering 1

Adam zkt. Eva aflevering 1 staat namelijk al op de programmering. Ahhhhh, we krijgen er meteen al zin. Schrijf woensdag 5 september maar in je agenda, want dan gaat het nieuwe seizoen van start.

Dat betekent tegelijkertijd dat je in aflevering 1 – hopelijk – ook al Joshua kunt zien. Grote kans dat jij inmiddels ook nieuwsgierig bent hoe groot zijn penis echt is of hij de liefde heeft gevonden.

Wie doen er mee aan Adam zkt. Eva 2018?

Ook dit seizoen staat er weer een rijtje ‘BN’ers’ klaar om naakt op zoek te gaan naar de liefde van hun leven. Naast Joshua doen de Jeffrey Zwammes, Dewi Pechler en Jeroen Post mee aan het programma.

App je vriendinnen alvast, jullie hebben 5 september een meidenavondje.

Woaaaa! Het ziet ernaar uit dat dit de eerste beelden van een naakte Joshua in Adam zkt. Eva zijn

Reageer op artikel:
Jaaaaa! We weten wanneer Adam zkt. Eva weer op televisie is
Sluiten