Renée
Renée | LinkedIn Life 12 sep 2018

Holy shizzle: Aflevering 2 van Adam zkt Eva is zó ongemakkelijk

AAAAAAAH. Het is alweer tijd voor aflevering 2 van Adam zkt Eva VIPS. Hét programma waarin BN’ers bloot gaan en hopen hun prins of prinses op het witte paard tegen te komen. Maar dan op een eiland in de Zuid-Chinese Zee. Vorige week keken we ook en vertelden we over de pipi van Joshua, deze keer is de turner Jeffrey Wammes aan de beurt.

Jeffrey Wammes ken je misschien wel als turner, maar nu hij gestopt is hij klaar voor een prins in zijn leven. De perfecte kandidaat voor Adam zkt Eva aflevering 2, dus.

Adam zkt Eva VIPS aflevering 2 met Jeffrey Wammes

Juist omdat Jeffrey tien jaar lang gefocust was op zijn carrière gun je hem de liefde nóg meer. Ik – Beautify’s Renée – zit weer in de startblokken om te kijken of er een man is die het hart van deze hottie kan veroveren.

Extra bijzonder: dit is de eerste keer in de geschiedenis van Adam zkt Eva dat een man een andere man zoekt. Is dat niet ontzettend mooi om te zien?

Aan aandacht is er geen gebrek bij Jeffrey, maar de ware zit er nooit tussen. Hoe mooi zou het zijn als hij nu wel een goed persoon vindt? ‘Ik hoop dat ik mezelf weer openstel voor een nieuwe liefde. Ik ben er echt klaar voor.’ Ik ook, Jeffrey. Kom maar door met de kandidaten.

De Adams

Zoals altijd heeft de BN’er eerst een dag met de eerste Adam of Eva. In dit geval dus een man. Op het vlotje komt de 29-jarige Maurice al richting Jeffrey toe gepeddeld. Een lekkere stoere man met tatoeages die na een relatie van vier jaar met een vrouw op zijn 25ste uit de kast is gekomen.

‘Ik heb heel veel respect voor Jeffrey wat hij heeft bereikt met zijn turncarrière. Ik hoop dat Jeffrey een mannelijk type is en dat ‘ie humor heeft.’ Oké, oké. Geen verkeerd begin denk ik zo.

De bek met mooie tanden van Jeffrey – dit zijn de woorden van Maurice – krijgt de tweede Adam ook te zien. De tweede man in aflevering 2 van Adam zkt Eva is Valentino.

Met zijn 21 jaar is hij een stuk jonger dan de andere Adams, maar op papier zou het een type voor Jeffrey kunnen zijn. Met nadruk op papier, want je ziet direct dat hij zich totaal niet op z’n gemak voelt in Adam zkt Eva VIPS.

De eerste ontmoeting

Het allerleukste is natuurlijk de eerste ontmoeting in Adam zkt Eva. Zou aflevering 2 net zo ongemakkelijk worden? Jeffrey’s eerste indruk is dat het een stoere gozer is. Hopelijk is hij bij de ontmoeting net zo enthousiast.

Uiteraard begint het weer extréém ongemakkelijk en wiebelen de mannen allebei een beetje van links naar rechts. Jeffrey heeft wel direct een flirterige blik in z’n ogen en ja hoor, wat hij ziet bevalt ‘m wel.

‘Dat Haagse accentje vind ik stiekem wel leuk.’ Ik moet toegeven dat ik zelf spontaan Haags begint te l*llen. De grote vraag is: wat vindt hij van zijn tweede date?

Jeffrey is enorm nieuwsgierig en OMG, lacht hij Valentino nu uit? Ik vraag me alleen af of ‘schattig’ is hoe je omschreven wil worden. Dat klinkt niet heel enthousiast, Jeffrey. Valentino voelt zich op zijn beurt niet helemáál op z’n gemak. Hij had geen idee wat hij moest zeggen. Oeps.

En verder?

Maar goed, terug naar de orde van de dag. Ik pink bijna een traantje weg bij het verhaal van Maurice. Z’n vader was een homofoob, dus hij durfde pas uit de kast te komen toen z’n vader was overleden. Vanaf het moment dat Maurice dit verhaal vertelde merk je dat de awkward fase verdwijnt, waardoor de twee eindelijk ontspannen.

Zodra Valentino eenmaal op het eiland is verandert de sfeer. ‘Hij had van mij weg mogen blijven’, aldus Maurice. Miauw. Valentino is op zijn beurt best wel onder de indruk van de mannelijke Maurice. Nu maar hopen dat hij niet over zich heen laat lopen.

En eerlijk, ik weet niet of Jeffrey en Valentino nu op date zijn of dat Adam zkt Eva ineens een sollicitatie programma is geworden. Ik heb last van plaatsvervangende gêne.

Wie is de Adam van Jeffrey?

Als je de turner met de boys ziet ga je ervan uit dat ‘ie toch voor de mannelijke Maurice gaat. Bij Maurice praatte Jeffrey een stuk meer dan bij de jonge Valentino.

Niet voor niets trok Valentino zich steeds meer terug en liet hij totaal niet zien hoe hij nu echt is. Je hoort de krekels letterlijk op de achtergrond.

Het verbaast waarschijnlijk niemand dat Jeffrey in de bewoonde wereld het liefst Maurice nog een keer wil zien. Maar holy shizzle… wat was dit een ongemakkelijke aflevering.

OMG! Dit zijn de single BN’ers die meedoen aan Adam Zkt. Eva VIPS

Reageer op artikel:
Holy shizzle: Aflevering 2 van Adam zkt Eva is zó ongemakkelijk
Sluiten