Renée
Renée | LinkedIn Life 19 sep 2018

Holy shit: Het einde van Adam zkt Eva aflevering 3 is zo onverwachts

Echt. Ik – Beautify’s Renée – kan mijn geluk niet op. Mijn guilty pleasure programma Adam zkt Eva VIPS is terug op televisie en ik heb de derde aflevering gekeken. Heb jij de aflevering gemist? Maak je geen zorgen, ik praat je bij.

*Let op, spoiler alert*

Adam zkt Eva VIPS aflevering 3 met Beau Hesling

Glamourmodel Beau Hesling is waarschijnlijk vooral onder de mannen bekend, maar dat betekent niet dat ze in één of ander liefdessprookje leeft. ‘Mannen zien me toch al snel als het modelletje, dus ik ben blij dat ik door middel van dit programma kan laten zien wie ik écht ben.’

Je zou denken dat de mannen aan haar voeten liggen, maar in het echte leven gaat het er iets anders aan toe. Als alleenstaande moeder krijgt ze niet de kans om iemand te ontmoeten, juist omdat ze zoveel met haar kinderen bezig is. ‘Ik ga niet uit. Nee, ik leef een vrij basic life.’

Dat verklaart in ieder geval wel waarom ze haar nuchtere, grappige, lieve, zorgzame droomman nog niet heeft gevonden. Maar hé, ik heb goede hoop dat ze dankzij Adam zkt Eva wél weer nieuwe mannen kan ontmoeten. De eerste is namelijk al onderweg.

De Adams

De eerste Adam is de 38-jarige Daniël. ‘Ik doe mee aan Adam zkt Eva VIPS omdat ik al heel lang vrijgezel ben.’ En ah, het romantische aan het programma vindt hij dat je meteen iemand leert kennen in plaats van via een app. Kan ik begrijpen, Daniël.

De tweede Adam is zo ontzettend het tegenovergestelde van de eerste man. Terence (31) praat meteen al de oren van je kop én heeft zelf nog geen kinderen. Hij noemt vooral dat laatste ‘een uitdaging’. Terence, zeg dat alsjeblieft niet tegen haar.

De eerste ontmoeting

Beau wacht op Monkey Beach in de Zuid-Chinese Zee lekker chill op haar eerste Adam. De grote vraag is: hoe is de eerste ontmoeting? Zou het weer zo ongemakkelijk zijn als vorige week?

Beau en Daniël hebben in ieder geval één ding gemeen is dat is dat ze kinderen hebben. Dat kan bijna niet meer fout gaan, lijkt me.

‘Dit is gek hè?’ Ja Beau, het is inderdaad een beetje gek dat Daniël iets aan z’n voeten heeft, terwijl hij in het volgende shot op blote voeten te zijn is. Maar goed, dat bedoelde je waarschijnlijk niet. Ondanks hun gesloten houdingen voelt het een keer niet ontzettend ongemakkelijk als ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Ok, een beetje dan.

Haar eerste reactie is in ieder geval positief, maar Daniël. Wat zeg je nu? Hij denkt dat ze goede vrienden kunnen worden. Oké…

Onze Eva lijkt meteen onder de indruk van Terence. Dat ‘ie er sportiever uitziet dan Daniël zegt ze niet direct, maar ik voel nu al dat de tweede man er punten mee scoort.

Het grappige is dat hij zich niet eens heeft voorgesteld. En dat terwijl Beau al moeite heeft met de namen onthouden door de zenuwen.

Mag ik nog even een momentje voor dit? ‘Je bent nog veel mooier dan ik had gedacht’ tegen een vrouw zeggen is natuurlijk altijd een goede binnenkomer. Goed gedaan, Terence. Dat van je naam vergeven we je.

En verder?

Daniël komt in aflevering 3 van Adam zkt Eva niet ontzettend snel uit de startblokken, maar de klik is er wél. Zoals ik had verwacht konden ze allebei over hun dochters praten. Ondanks dat ze op een gegeven moment tussen de vlammen zitten – want geen electriciteit – mist het vlammetje tussen deze twee.

En lol, de storm die volgt is zo goed getimed. Adam 1 komt eindelijk een beetje los en maakt daarmee meer indruk op Beau. En hallo, iedereen wil een man die een ontbijtje op bed brengt. Zelfs als het op Monkey Beach is.

De komst van Terence zorgt zo voor een andere sfeer op het eiland. Ik ben zó benieuwd of de rustige Daniël zich gaat terugtrekken of juist meer naar de voorgrond treedt.

Om één ding hoeft ‘ie in ieder geval niet jaloers te worden. Want damn, die picknickbank ziet er zo oncomfortabel uit voor je billen.

Daniël heeft het ondertussen emotioneel zwaar, terwijl Terence steeds meer indruk maakt op zijn Eva. Gelukkig doet Daniël goed z’n best om ook zijn momentjes met haar te pakken. ‘Ik heb tot nu toe heel erg van je genoten. Ik vind je best wel leuk.’ Yas, Daniël. Yas.

Wie is de Adam van Beau?

Het is de eerste aflevering van Adam zkt Eva VIPS dat ik gewoon geen idee heb voor wie Beau kiest. Bij beide mannen voel ik het gewoon niet helemaal. Ja, ze hebben allebei kanten die bij elkaar passen, maar ze is vooral overweldigd door alle complimenten die ze blijft ontvangen.

‘Jullie hebben mij beiden diep geraakt. Maar ik miste één ding: de liefdesgevoelens die ik nodig heb om met iemand verder te gaan.’ Wacht, kiest ze nu geen van beiden? Ze geeft de sleutel aan zichzelf. Jeeeetje. Wat knap van haar.

Terence baalt nogal, omdat hij meedeed aan het programma met een bepaalde verwachting. Sorry, man.

Wil je ook Adam zkt Eva VIPS aflevering 3 kijken?

De Adam zkt Eva VIPS aflevering 3 wordt vanavond om 20:30 uur op RTL 5 uitgezonden. Maar als je een Videoland account hebt kun je ‘m nu al zien, net zoals ik.

Lees hier alles over Joshua’s aflevering.

Ik keek de eerst aflevering van Adam zkt Eva VIPS en OMG

Reageer op artikel:
Holy shit: Het einde van Adam zkt Eva aflevering 3 is zo onverwachts
Sluiten