Renée
Renée | LinkedIn Life 24 sep 2018

Adam zkt Eva VIPS aflevering 4 nog niet gezien? Dit gebeurt er

Echt. Ik – Beautify’s Renée – kan mijn geluk niet op. Mijn guilty pleasure programma Adam zkt Eva VIPS is terug op televisie en ik heb de vierde aflevering gekeken. Heb jij de aflevering gemist? Maak je geen zorgen, ik praat je bij.

*Let op, spoiler alert*

Adam zkt Eva VIPS aflevering 4 met Jeroen Post

DJ en presentator Jeroen Post (42 jaar) doet mee aan aflevering 4 van Adam zkt Eva VIPS om de ware liefde te vinden. ‘Ik doe mee omdat ik het eigenlijk wel een heel leuke uitdaging vind. Wat ik hoop te vinden is een mooie, energievolle persoon die lekker in het leven staat.’

Oké, duidelijk Jeroen. Het is best knap om compleet buiten je comfortzone te gaan, maar hé: hij is de eerste persoon die het géén probleem vindt om naakt op zoek te gaan naar de liefde.

Het belooft nu al een mooie aflevering te worden.

De Eva’s

De eerste Eva is de 27-jarige Rhiannon. Ze werkt als barista en receptioniste en leidt daarmee een heel ander leven als Jeroen. Gaat het klikken? Dat is de vraag. Ze is in ieder geval al weg van Jeroens uiterlijk, dus dat is stap 1.

Daarnaast vindt ze het belangrijk om goede en leuke gesprekken te voeren. Komt het toch nog goed uit dat Jeroen Post een stuk ouder is.

De tweede Eva is de vrouwelijke Nidia, een vrouw die inmiddels vier jaar vrijgezel is en smacht naar een nieuwe liefde. Wie weet is Adam zkt Eva daarvoor wel hét programma.

Maar zodra ze de woorden ‘ik ben heel jaloers uitspreekt’ gaan we de alarmbellen af. Oei, dat past totaal niet bij het leven dat iemand als Jeroen Post leidt.

De eerste ontmoeting

Jeroen Post lijkt vanaf een afstandje onder de indruk van Eva 1. ‘Ze is vrouwelijk, dat zie ik wel.’ Nu ben ik vooral benieuwd hoe hun eerste ontmoeting is. Zou het net zo awkward zijn als de vorige afleveringen? Rhiannon ziet er al enorm tegenop.

Jeroen doet goed z’n best om haar meteen op d’r gemak te laten voelen en eerlijk, dit is precies hoe je verwelkomt wil worden. Hoewel hij absoluut niet uit z’n woorden komt en onzin brabbelt doet ‘ie toch z’n best om het gesprek gaande te houden.

Je merkt meteen dat de sfeer op het eiland anders is als Nidia arriveert. Ze zegt amper iets tegen haar Adam, waarna hij onthult dat hij al eens een Colombiaanse vriendin heeft gehad. Uhhhh, is dat positief of negatief?

Het betekent sowieso dat hij zich niet hoeft te vervelen. Met zo’n pittige en mooie vrouw aan zijn zijde gebeurt er altijd wel iets. Maar is ze relatiemateriaal of meer iets voor een avondje?

En verder?

Rhiannon ziet dit hele avontuur wel zitten. Nu is de grote vraag of ze vol voor Jeroen Post gaat of niet. Ze wil meteen weten wat voor vlees ze in de kuip heeft.

Jeroen vindt het in ieder geval allemaal prima. ‘We waren eigenlijk als een setje aan het koken en dat was wel grappig. Het ging gewoon vanzelf.’ Hopelijk wordt het allemaal wel wat spannender dan dit gezapige tafereel. Misschien wat rode peper bij de wok gooien Rhiannon?

Goed gezelschap klinkt namelijk meer als vriendschap dan als de spannende liefdesrelatie waar kinky Jeroen op zit te wachten. In tegenstelling tot Rhiannon is Nidia een stuk pittiger, hoewel ze zich rustig houdt. Maar wacht even, wat zeg je nu?

‘Ik had niet verwacht dat ze ouder was. In dat opzicht is het goed onderhouden en goed geconserveerd.’ LOL, wát? Hij bedoelt het vast niet zo a-romantisch als hij het nu zegt. Hoop ik. Jeroen stelt zich sinds haar komst lekker macho op, terwijl de gesprekken steeds ongemakkelijker lijken te worden.

Zo te zien valt hij meteen voor de stille, maar jaloerse Nidia. Want na een onderonsje in de zee gaan ze meteen samen eten en wordt Rhiannon compleet vergeten. Ik durf te wedden dat hij compleet voor haar gaat. Al is het maar voor één nacht.

Wie is de Eva van Jeroen?

Jeroen vertelt dat hij het heel moeilijk vindt om te kiezen. Sowieso wil hij eerst ‘fysiek zijn geweest’ voordat hij überhaupt kan beoordelen of iemand hét is voor hem. De keuze gaat tussen iemand die een gesprek wil of iemand die vooral vrouwelijk is en niet zoveel vraagt.

Ik zou denken dat Jeroen Post voor het laatste kiest, maar niets blijkt minder waar. Hij geeft de sleutel aan Rhiannon en daarmee lijkt hij toch te kiezen voor de lange termijn. Ahhhhhh.

Wil je ook Adam zkt Eva VIPS aflevering 4 kijken?

De Adam zkt Eva VIPS aflevering 4 wordt woensdagavond om 20:30 uur op RTL 5 uitgezonden. Maar als je een Videoland account hebt kun je ‘m nu al zien, net zoals ik.

Bekijk hier Joshua’s aflevering.

Ik keek de eerst aflevering van Adam zkt Eva VIPS en OMG

Reageer op artikel:
Adam zkt Eva VIPS aflevering 4 nog niet gezien? Dit gebeurt er
Sluiten