Renée
Renée | LinkedIn Life 3 okt 2018

Adam zkt. Eva VIPS aflevering 5 gemist? Dit gebeurde er

Echt. Ik – Beautify’s Renée – kan mijn geluk niet op. Mijn guilty pleasure programma Adam zkt Eva VIPS is terug op televisie en ik heb aflevering 5 gekeken. Heb jij de aflevering gemist of kun je niet kijken vanavond? Maak je geen zorgen, ik praat je bij.

*Let op, spoiler alert*

Adam zkt Eva VIPS aflevering 5 met Eric Dikeb

In aflevering 5 van Adam zkt Eva VIPS springt radio-dj Eric Dikeb (47) letterlijk en figuurlijk in het diepe. Grote kans dat jij hem net als ik niet kent, dus hopelijk wordt het een leuke aflevering.

Wel tof dat hij meedoet. Hij vindt het oprecht leuk om het avontuur aan te gaan en zijn ware Eva te vinden na heel wat onstuimige relaties. Je gunt het ‘m meteen.

De Eva’s

De eerste Eva is de 48-jarige Babs. Bij de eerste seconde zie je meteen dat het een stoer wijf is dat haar mannetje wel staat. Ze wil Eric graag leren kennen en kijkt vooral naar het innerlijk. Daarmee bedoelt ze lief te zeggen dat zijn lichaam niet helemaal is wat ze ervan gehoopt had.

Dat sportieve en atletische waar ze normaal op valt heeft deze Adam namelijk niet. Gelukkig maakt het Eric toch niet uit. Van alle Adam zkt Eva VIPS kandidaten is hij sowieso de man die zich het minste druk maakt om het naakt zijn.

De tweede Eva van aflevering 5 is Anthoinette, die helemaal weg is van de uitstraling van deze Adam. Wat ze echt heeft gemist is iemand die echt haar maatje kan zijn en de nodige liefde geeft.

Bijzonder: ze is inmiddels 70 kilo afgevallen, wat natuurlijk een enorme prestatie is. Grote kans dat ze dit met Eric gaat bespreken. Ze lijkt verder op het eerste gezicht een heel ander type dan Babs. Dat moet wel een leuke dimensie geven aan deze aflevering.

De eerste ontmoeting

De eerste ontmoeting staat natuurlijk altijd gelijk aan heel. veel. ongemakkelijke. momenten. Zou dat in aflevering 5 ook zo zijn? Uhhh, nee. Ik ben helemaal verbaast.

Eric praat zoveel vóór Babs zich überhaupt kan voorstellen dat er van ongemakkelijkheid niet eens sprake is. En even, wat is Babs een schatje.

Als Anthoinette op het eiland komt is hij opvallend rustig. Hm, zou de eerste indruk van Babs beter zijn? Ze zijn allebei iets minder enthousiast dan de ontmoeting tussen Babs en Eric. Maar wat niet is…

En verder?

Babs weet precies hoe ze Eric op z’n gemak moet stellen. Ze laat hem indirect weten dat ze helemaal geen probleem heeft met zijn lichaam, waardoor hij zich chill voelt.

Je merkt wel echt dat je hier met mensen met meer levenservaring te maken hebt, zo relaxed zijn ze. Maar is er chemie of spreken we hier over vriendschap? Met alleen gezellig doen bouw je niet een liefdesrelatie op.

Eric zet in ieder geval z’n beste beentje voor om de eerste Eva voor zich te winnen en een liedje te zingen. Word ik persoonlijk niet heel warm van, maar Babs lijkt het zeker te waarderen. Gelukkig wordt de toon daarna gezet met wat pittige antwoord – lees: trio’s – en gebeurt er eindelijk iets.

Zodra Anthoinette het eiland betreedt is het wachten tot de Adam eindelijk iets positiefs zegt over haar als persoon. Gelukkig breekt het ijs en smelt het door de hitte. Anthoinette voelt zich gevleid dat hij haar ogen mooi vindt en naar haar lokken kijkt, want dat noemt ze haar trots.

En lol, het meest ongemakkelijke moment moet toch wel het handen schudden van de twee vrouwen zijn. Er hangt meteen een sfeertje op het eiland, hoewel ze heel casual proberen te doen.

Je merkt duidelijk verschillen tussen de twee vrouwen, wat begrijpelijk is. Dat zie je ook als ze hun wens uitspreken bij de wensboom. Die trouwens echt fantastisch romantisch is. Maar voor wie kiest Eric?

Wie is de Eva van Eric?

Net zoals vorige week vind ik het moeilijk om in te schatten of de ultieme Eva ertussen zit. Met Babs begon het leuk, maar hun relatie zou ook wrijvingen kunnen hebben omdat ze zo sportief is.

Aan de andere kant heb je de mysterieuze Anthoinette die net iets minder makkelijk het achterste van haar tong laat zien. Het is een moeilijke keuze en ik vraag me af of in aflevering 5 weer de sleutel mee naar huis wordt genomen.

Maar nope, Eric kiest voor Babs. ZO LEUK. De klik was bij hen veel beter te zien, dus het lijkt erop alsof Eric een goede keuze heeft gemaakt. Ik hoop dat ze inderdaad snel hebben afgesproken.

Wil je ook Adam zkt Eva VIPS aflevering 5 kijken?

De Adam zkt Eva VIPS aflevering 5 wordt vanavond om 20:30 uur op RTL 5 uitgezonden. Maar als je een Videoland account hebt kun je ‘m nu al zien, net zoals ik.

Bekijk hier Joshua’s aflevering.

Ik keek de eerst aflevering van Adam zkt Eva VIPS en OMG

Reageer op artikel:
Adam zkt. Eva VIPS aflevering 5 gemist? Dit gebeurde er
Sluiten