Renée
Renée | LinkedIn Life 10 okt 2018

Adam zkt. Eva VIPS aflevering 6 gemist? Dit gebeurde er

Echt. Ik – Beautify’s Renée – kan mijn geluk niet op. Mijn guilty pleasure programma Adam zkt Eva VIPS is terug op televisie en ik heb aflevering 6 gekeken. Heb jij de aflevering gemist of kun je niet kijken vanavond? Maak je geen zorgen, ik praat je bij.

*Let op, spoiler alert*

Adam zkt Eva VIPS aflevering 6 met Dewi Pechler

Als je vroeger standaard voor de buis zat om Idols te kijken, dan ken je Dewi Pechler gegarandeerd. Inmiddels is ze 34 jaar en op zoek naar de ware liefde. Zou Adam zkt EVA VIPS hierbij helpen?

Ik hoop het zo. Ze doet namelijk mee omdat ze helemaal klaar is met het gewone daten, maar ook omdat ze nog steeds in de liefde gelooft. Nu maar hopen dat de twee Adams de diepgang en openheid kunnen geven waar ze zo naar verlangt.

De Adams

De eerste Adam heet ook echt Adam (35) en holy moly, wat een knappe vent is het. Je zou bijna zelf naar dat eiland in de Zuid-Chinese Zee gaan als dit de man is die je daar aantreft.

Gelukkig is Dewi net zo onder de indruk als ik. Met de woorden ‘het was heel mooi om te zien’ omschrijft ze in heel nette taal deze Adam.

De tweede Adam is tattoo boy Erik. Met zijn 45 jaar is hij iets ouder dan de andere twee, maar dat zou niet uit moeten maken. Zo te zien hebben de programmamakers het vlot lekker ver in het water gelegd voor de sportieve mannen. Die mogen mooi een flink stuk zwemmen.

Dewi zelf is inmiddels aardig van slag. Als je alleen nog maar Oh My God uit kunt brengen moet je wel aardig onder de indruk zijn. Snap ik ook wel, met zo’n torso en z’n tatoeages maakt ‘ie zeker indruk.

De eerste ontmoeting

De eerste ontmoeting betekent natuurlijk één en al ongemakkelijkheid. En hoewel Adam en Dewi zich overduidelijk nog niet helemaal op hun gemak voelen, loopt het gesprek wel. Best lekker om een keer dit programma te kijken zónder plaatsvervangende gêne te voelen.

Verder ziet het er vooral héél koud uit op dat eiland. Die tropische Chinese storm was niet helemaal lekker voor de opnames, maar hé. Het mag de pret niet drukken.

Hoewel Dewi de komst van de tweede Adam nog steeds spannend vindt, is ze een ware host. Ze kan altijd nog een carrièreswitch maken en hostess worden, want ik heb niemand zo de gasten zien ontvangen op het eiland.

En verder?

Je merkt dat Dewi enorm haar best doet om een leuk gesprek op gang te brengen, maar Adam lijkt wat introverter en moet nog even warmdraaien. Hij mijdt in het begin oogcontact, terwijl Dewi haar ogen niet van hem af kan houden. Wederom, ik begrijp het meid.

De twee hebben best wel wat gemeen met elkaar, dus hopelijk laat Adam zich nog even van zijn charmante kant zien. In tegenstelling tot Dewi kan deze man wél vuur maken en koken. De perfecte kans om die gewilde sleutel aan het einde van het programma op zak te krijgen.

De sfeer verandert altijd zodra de tweede man arriveert en reken er maar op dat Adam wel even moest slikken toen hij Erik zag. Maar er is niks mis met wat geduchte concurrentie en LOL, het is dan altijd zo grappig om te zien hoe stevig ze elkaar de hand geven om indruk te maken. Vergeet niet dat jullie hier voor Dewi zijn, boys.

Ik heb zo het idee dat de klik met Erik een stuk minder is. Zij houdt van muziek, hij heeft er niet zoveel mee. Zij heeft een hekel aan sporten, hij leeft ervoor. Maar Erik heeft net als Adam nog een kans om zich te bewijzen, want ze moeten een ‘nummer’ voor Eva schrijven en het voordragen.

Wie is de Adam van Dewi?

Dat Adam al twee nachten naast Dewi mag slapen zegt misschien volgens de zangeres niet zoveel, maar mij wel. Volgens mij ziet Adam zich al bijna op de bank van Dewi zitten, maar hè… Ze voelt de klik met allebei niet. Of in ieder geval, niet genoeg om nog eens af te spreken in de bewoonde wereld.

Erik pakt het lekker sportief op, dus dat siert hem. Adam laat het niet zo merken, maar stiekem baalt ‘ie. Hij had het graag geprobeerd, maar helaas. Dewi kiest voor zichzelf.

Wil je ook Adam zkt Eva VIPS aflevering 6 kijken?

De Adam zkt Eva VIPS aflevering 6 wordt vanavond om 20:30 uur op RTL 5 uitgezonden. Maar als je een Videoland account hebt kun je ‘m nu al zien, net zoals ik.

Bekijk hier Joshua’s aflevering.

Ik keek de eerst aflevering van Adam zkt Eva VIPS en OMG

Reageer op artikel:
Adam zkt. Eva VIPS aflevering 6 gemist? Dit gebeurde er
Sluiten