OMG! Dit zijn de single BN’ers die meedoen aan Adam Zkt. Eva VIPS

Programma's zijn zo veel leuker, sappiger en smeuïger als er BN'ers aan meedoen. En al helemaal als ze daarvoor in hun nakie over het strand moeten struinen. Adam Zkt. Eva is een van onze guilty pleasures, en we willen stiekem allemaal weten wat de deelnemende BN'ers in hun broekje hebben hangen.

Woehoeeee. We weten eindelijk wie er meedoen aan het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS. En OMG een van de knapste en meest gewilde singles van dit moment doet mee…

Jeffrey Wammes

Wij vinden het natuurlijk helemaal niet erg om naar gespierde mannen te kijken. Kijk nou naar dit lichaam van Jeffrey Wammes. OMG. Hij is in ieder geval lenig in bed.

Dewi Pechler

Even goed nadenken en dan weet je het weer. Dewi deed namelijk mee aan een van de eerste edities van Idols. Wow ja dat meisje met die dreadlocks, en kijk wat een prachtige vrouw het nu is (en wauw ze is al 34). Wij zijn nu al jaloers op haar body.

Jeroen Post

Jeroen Post is bekend geworden als DJ, zanger en VJ bij TMF. Ken jij hem nog? Deze energieke vent is inmiddels 42 jaar oud en op zoek naar de liefde van zijn leven. Wij zijn heel erg benieuwd of het stuiteren op het podium hem een eeuwige six-pack heeft opgeleverd.

Joshua Feytons

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa.. oké, kunnen we nog enthousiaster zijn?! De hotste deelnemer van Temptation Island heeft besloten om mee te doen aan Adam Zkt. Eva. We horen je al denken: Where can I sign up? Nu weten we eindelijk of Megan gelijk heeft over de grootte van zijn zaakje.

Reageer op artikel:
OMG! Dit zijn de single BN’ers die meedoen aan Adam Zkt. Eva VIPS
Sluiten