Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 24 feb 2017

Oh my! Er komt een Adam Zkt. Eva met BN’ers en jij kan je nog aanmelden

De ongemakkelijkheid van de eerste ontmoeting, het spannendste potje twister dat je ever hebt gezien en de meest pikante dates: we genieten al ruim drie jaar van de naakte waarheid van Adam Zkt. Eva. Maar het wordt nóg beter. De redactie van Adam Zkt. Eva heeft namelijk vrijgegeven dat er aankomend seizoen BN'ers meedoen met de speciale VIPS editie en ook jij kan je nog aanmelden.

Naakt een BN’er tegen het lijf lopen klinkt als een scène uit de ergste nachtmerrie, maar niks is minder waar: Adam Zkt. Eva brengt nu een editie uit waarbij jij samen met maar liefst zes BN’ers kan deelnemen aan het pikante datingprogramma. Oh my.

Wie oh wie?

Wie er naakt gaan, is nog niet bekend, maar Nicolette Kluijver heeft al naar buiten gebracht dat we ons zullen verbazen over wie er mee gaan doen.

Mocht je zin hebben in een tropische uitdaging met een naakte BN’er, dan kan nu jouw stoutste droom werkelijkheid worden. Je kunt je namelijk nog aanmelden om mee te doen met de show.

Wij begrijpen natúúrlijk dat jij liever smult van deze smeuïge en sappige show vanaf je bank, maar wellicht heb jij de ballen ervoor om in je birthday suit een BN’er de hand te schudden. Meld je dan aan, en duimen op een lekkere BN’er om een spannende toekomst mee te starten.

Kan je niet wachten op Adam Zkt. Eva? Lees dit ook even: Dit is waarom het zo ongelooflijk genieten is om naar Temptation Island te kijken

Reageer op artikel:
Oh my! Er komt een Adam Zkt. Eva met BN’ers en jij kan je nog aanmelden
Sluiten