TikTok-koningin Addison Rae lanceert een nieuw beautymerk en dit is wat wij erover weten

TikTok- en beautyliefhebbers opgelet: dit wil je weten. Wanneer jij merendeels van je dagen doorbrengt op TikTok hoeven we je vast niet te vertellen wie Addison Rae is. Voor degene die dat niet doen: Addison Rae is de koningin van TikTok en verzamelde meer dan 2,5 miljard likes(!). Anyhow, we hebben ander nieuws.

Addison Rae lanceert binnenkort namelijk haar gloednieuwe beautymerk: Item Beauty. We hebben nog even geduld nodig, maar er schijnt iets heel fijns aan te komen.

Addison Rae beautymerk

De hype over het nieuwe beautymerk van Addison begon allemaal op 14 juli toen zij een TikTok plaatste waarin zij afsloot met de tekst: “Item komt er binnenkort aan”. Addison schreef in het onderschrift: “Ik werk aan iets superspannends, ik kan niet wachten om het met jullie allemaal te delen”. Heb je dit meegekregen?

En ben jij ook op zoek gegaan naar het Instagram-account van het merk? Velen fans wel, en ja hoor ze hadden snel beet.

Instagram Item Beauty

Vanaf de dag dat Addison Rae een hint over haar beautymerk plaatste op haar TikTok-kanaal, begon zij met het plaatsen van verschillende content op haar Instagram-account. Toch vonden fans het ietwat vaag. Er staat bijvoorbeeld een foto op van een hand die iets vasthoudt wat afgeplakt is, wat zou dat nou zijn? … Wij gokken dat het gaat om een product van haar nieuwe beautymerk ;-).

Vanuit haar Instagram-berichten werd al snel vrij duidelijk dat Addison Rae zich gaat richten op clean beautyproducten en dat de eerste lancering ergens in augustus 2020 zal plaatsvinden. Wij kunnen niet wachten. Zie hieronder de verschillende berichten op haar Instagram-kanaal.

Waar kun je de producten kopen?

Op het Instagram-account is er een link naar de website geplaatst waar je de nieuwe collectie van Item Beauty kunt kopen. Op dit moment bevat de site alleen nog maar woorden en geen producten (helaas). Ook kun je je e-mailadres achterlaten om als eerste op de hoogte te zijn van alle tips, tricks en updates wat betreft Item Beauty. Zodra het merk gelanceerd is, kun je hoogstwaarschijnlijk alle producten op de website verwachten. To be continued…

Lees ook: Slow beauty is de nieuwe trend waar je alles over wilt weten

Reageer op artikel:
TikTok-koningin Addison Rae lanceert een nieuw beautymerk en dit is wat wij erover weten
Sluiten