Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 3 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze adventskalender van de serie Friends wil iedere diehard fan hebben

Friends-liefhebbers opgelet: dit is je geluksdag. Er komt namelijk een heuse adventskalender van de serie met heel veel leuke verassingen. En hoewel Kerst voor je gevoel nog lang niet in de buurt komt, is dit toch een leuke om te onthouden als kerstcadeau (voor jezelf of voor een ander). Perfect voor iedere die-hard fan.

Ben jij of is je bestie fan van de serie Friends? Lees dan vooral verder.

Adventskalender Friends

We horen je al denken – hoe ziet deze fantastische kalender er dan uit? Well, we can tell you. De kalender heeft – zoals de meesten adventskalenders – 25 vakken die je kan openen terwijl je aftelt naar Kerst. In de vakjes zitten meer dan veertig(!) items gerelateerd aan de serie Friends.

Er is zélfs een verrassing toegevoegd die is geïnspireerd door The Holiday Armadillo. Dat is een personage dat Ross creëerde in seizoen zeven toen alle kerstmannenkostuums waren uitverkocht. Herinner je het nog?

Waar te koop?

Aangezien je waarschijnlijk nu razend enthousiast bent geworden, nemen wij aan dat je graag wil weten waar deze adventskalander te koop is. Vanaf 27 oktober wordt de kalender verkocht op Amazon voor $29,99, wat neerkomt op ongeveer €25,00.

Ook is deze kalender beschikbaar voor pre-order op Amazon met wel 40% korting(!). Zeg maar hallo tegen jouw adventskalender voor maar $18,46, ongeveer €15. Op deze manier kun jij je vriendinnen of jezelf heel blij maken voor een wel heel leuk prijsje.

Echte fans opgelet

Wanneer je gillend gek wordt bij de gedachten van je eigen adventskalender van Friends, is een kookboek met het Friends-thema genaamd ‘The Official Cookbook’ misschien ook een goed en leuk idee voor jou. Dit kookboek is ook te koop op Amazon voor $26,99 (ongeveer €21).

Het kookboek met recepten als Monica’s Thanksgiving’s feest, Rachels Trifle (je weet het wel, die met vlees), en Phoebe haar oma’s koekjes, is geschreven door Amanda Yee. Dit te leuke boek is vanaf 22 september verkrijgbaar.

Lees ook: How you doin? Waanzinnig natuurlijk als je hoort dat er een nieuwe Friends homecollectie is

Reageer op artikel:
Deze adventskalender van de serie Friends wil iedere diehard fan hebben
Sluiten