Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Kattenliefhebbers opgelet: Action komt met een adventskalender voor je kat

Wie zegt dat Kerstmis alleen een feest is voor mensen? Precies ja, dat is nooit expliciet gezegd. Daarom heeft Action wel iets heel erg leuks bedacht. Voortaan kan jouw kat ook meegenieten van de feestdagen. De winkelketen heeft namelijk een adventskalender speciaal ontworpen voor de kat, zo doet hij ook gezellig mee in de feestvreugde. https://www.beautify.nl/?p=202724&preview=true

Er is toch niets leukers dan je lieve kat te vertroetelen tijden de feestdagen?

Adventskalender voor je kat

Naast het feit dat wij dolblij kunnen worden van verschillende beauty-adventskalenders, worden we ook dolbij van adventskalender voor onze lieve kat. Want hoe leuk is het om je lieve viervoeter eens lekker te verwennen? Juist ja, heel leuk. Eerlijk is eerlijk, je huisdier zal niet begrijpen dat hij een adventskalender cadeau krijgt maar zolang er snacks bij zitten is het all good.

Te koop bij Action

Deze te leuke adventskalender voor je kat is verkrijgbaar in twee edities en je scoort ‘m al voor €4,77 bij de Action. Geen geld, toch? Goed om te weten: je kunt het alleen in de winkel kopen. Zoek dus snel op waar bij jou de dichtstbijzijnde Action is, want voor je het weet zijn de adventskalenders voor je kat uitverkocht.

Twee edities

Nieuwsgierig geworden hoe deze heuse adventskalender voor je kat eruit ziet? Begrijpelijk. Hieronder staan verschillende afbeeldingen van de adventskalender. Voor welke editie ga jij?

Bron: Action

Bron: Action

Beauty-adventskalender

Heb je nou geen kat? Maar wil je toch een adventskalender? Dan hebben we iets perfects voor je bedacht – de beauty-adventskalender. Want eerlijk is eerlijk, iedere dag een verwenmomentje met de mooiste beautyproducten wil toch iedereen?

Ben je nou benieuwd welke mooie beauty-adventskalenders er dit jaar weer allemaal zijn? Voor jezelf of om cadeau te doen? Kijk dan hier voor de mooiste edities van 2020.

Lees ook: Waarom je een kattenliefhebber als je beste vriendin wil hebben

Reageer op artikel:
Kattenliefhebbers opgelet: Action komt met een adventskalender voor je kat
Sluiten