Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 1 december 2017

A beery Christmas! Deze fijne adventskalender zit vol met bier

Is een wijn adventskalender echt niets voor jou, maar word jij he-le-maal happy van een goed glas goudgele rakker? Dan hebben wij jouw perfecte adventskalender gevonden waarmee de maand december een groot feest wordt.

Wijn? Geef mij maar bier

Goed nieuws voor alle bierlovers onder ons. Er bestaat een adventskalender met alleen maar speciaalbier en dat is het beste kerstcadeau dat je je kunt wensen. Elke dag een ander biertje, reden voor een feestje. Drop hem ’s avonds in de koelkast en sluit de dag af met een welverdiend koud biertje.

A Beery Christmas is de geniale naam die deze adventskalender heeft gekregen. En deze geweldige kalender is gevuld met maar liefst 24 speciaalbiertjes uit 21 verschillende landen. Van Nederland tot Amerika tot Japan, jouw internationale bierverzameling kan beginnen.

Bij speciaalbier hoort nog meer speciaals

Het speciale aan deze kalender is dat je elke dag met je smartphone je biertje kunt scannen. Je krijgt dan allerlei nieuws over het speciaalbiertje dat jij vanavond gaat drinken.

Het makkelijke aan deze heerlijke adventskalender vol speciaalbier is dat hij gewoon bij je thuis wordt bezorgd. Waar wacht je nog op? Bestellen kan hier. Cheers.

Nu nog je favoriete muziek en jouw chillsessie kan beginnen: Bewezen: Bier is lekkerder met je favo muziek aan

Hopt

Reageer op artikel:
A beery Christmas! Deze fijne adventskalender zit vol met bier
Sluiten