Beautify Adventskalender #18: een pakket van Bondi Sands t.w.v. €150

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender.

Wil je winnen? Lees dan snel verder.

18 december: pakket van Bondi Sands t.w.v. €150

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender. We geven namelijk een pakket van Bondi Sands weg ter waarde van €150.

Bondi Sands is een Australisch merk, geïnspireerd door het meest iconische strand van Australië. Het cosmeticamerk is bekend geworden dankzij de populaire zelfbruiningsproducten, maar heeft een breed assortiment zonnebrandproducten ook aan het assortiment toegevoegd. Als je je melkflessen wil voorzien van een zonnig kleurtje, is zelfbruiner je go-to. De producten zijn ook verrijkt met antioxidanten, aloë vera, vitamine E en een kokosgeur.

Dit pakket is perfect als je zin hebt in kleurtje tijdens de koude wintermaanden. Ga jij hiermee je slag slaan tijdens de feestdagen? Wie weet.

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van Beautify óf onderstaande post en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een pakket ter waarde van €150 met allemaal leuke verzorgingsproducten. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 19 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
Beautify Adventskalender #18: een pakket van Bondi Sands t.w.v. €150
Sluiten