Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 6 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Hebben! Charlotte Tilbury komt ook dit jaar weer met een prachtige adventskalender

De kerstdagen klinken nog ver weg, maar als je gaat nadenken hoeveel dagen het nog is tot kerst, komt het best dichtbij. Nog maar 80 dagen en dan is het zo ver. En hoe maak je aftellen tot die warme, gezellige dagen rond de kerstboom nóg leuker, dan met een adventskalender? Charlotte Tilbury heeft as we speak de inhoud van haar adventskalender bekendgemaakt. En geloof ons, met deze kalender wordt het aftellen een groot feest.

Alleen al om het design wil je deze adventskalender hebben!

Aftellen tot kerst: hoeveel dagen is het nog?

Nu je weet dat het nog minder dan drie maanden is tot het kerst is, wil je iedere dag natuurlijk bijhouden hoeveel dagen het nog is. En dat, dames en heren, kan met een adventskalender. Die van Charlotte Tilbury is er ieder jaar een om naar uit kijken, alleen al om het prachtige ontwerp dat ze ieder jaar weer heeft.

De adventskalender van 2020 komt in een prachtig design. Het is een ladekast – volledig in het goud – met een mix van Charlotte’s iconische producten. Binnenin de de ladekast vind je namelijk twaalf(!) make-up- en huidverzorgingsproducten van zowel volledige grootte tot reisformaat.

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat er allemaal in die adventskalender zit. Lucky you, wij weten dat al én delen dit graag met jou. Spoiler: het wordt lastig om niet alle vakjes direct open te maken, maar zie het als een uitdaging.

 • Hollywood Beauty Light Wand In Spotlight
 • NEW Colour Chameleon – Copper Lights
 • Matte Revolution Lipstick – Pillow Talk
 • Airbrush Flawless Setting Spray
 • Godin Skin Clay Mask
 • Charlotte’s Magic Cream
 • Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir
 • Wonderglow
 • Rock ‘N’ Kohl – Barbarella Brown
 • Pillow Talk Push Up Lashes Mascara
 • Lip Cheat In Pillow Talk
 • Supermodel Body
Bron: Charlotte Tilbury

Andere kerstcadeaus van Charlotte Tilbury

Nu je weet hoeveel dagen het nog is tot kerst, kan de voorbereiding beginnen. En daar hoort het inkopen van kerstcadeautjes natuurlijk bij. Naast de adventskalender vind je ook andere perfecte cadeaus voor de kerst in de nieuwe kerstcollectie van Charlotte Tilbury. De limited-edition producten van dit jaar bestaan uit huidverzorging- en make-up-producten dat bij iedereen past én voor ieder budget geschikt is.

Neem bijvoorbeeld de beeldige Charlotte’s Jewel Lips voor €28. Deze lipstick is er in vijf kleuren, dus er zit gegarandeerd een passende kleur tussen. Of neem bijvoorbeeld de Hollywood Superstar Glow, hiervan krijg jij een prachtige glow voor €50. Wist je trouwens dat Charlotte Tilbury de beste tips heeft voor een de beste tips heeft voor een perfecte glow?

Of ga je toch liever voor de Pillow Talk Push Up Eyes Secrets gaan voor €29? Het kan allemaal. Een ding is zeker, al deze cadeaus zijn perfect voor de feestdagen.

Andere lanceringen

Niet alleen de adventskalender is gelanceerd, maar de afgelopen tijd lanceerde Charlotte nog veel meer prachtige make-up en huidverzorging. Zo ook de Magic Serum Crystal Elixer. Wist je dat dit serum je de eeuwige jeugd beloofd?

Reageer op artikel:
Hebben! Charlotte Tilbury komt ook dit jaar weer met een prachtige adventskalender
Sluiten