Beautify adventskalender #19: Win deze fijne set van Clay and Glow

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender.

Wil je winnen? Lees dan snel verder.

19 december: Clay and Glow set

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender. Vandaag geven we namelijk een Clay and Glow set weg.

Clay and Glow is een bekend skincare merk. Hun producten zijn écht het uitproberen waard. De oprichtster van Clay And Glow was zelf klant en had moeite om een ​​product te vinden dat haar acne, roodheid, puistjes en mee-eters verminderde. Doordat ze een erg gevoelige huid had was het erg lastig om een goed kleimasker te vinden. Dit was het begin van Clay and Glow. Het Pink Clay Mask is 100% veganistisch, dierproefvrij en bevat 98,5% natuurlijke ingrediënten. Er zit geen parfum, geen alcohol en geen parabenen in het masker. Het masker bevat veel natuurlijke, actieve ingrediënten die elkaar perfect aanvullen!

Dit pakket is perfect als je zin hebt in kleurtje tijdens de koude wintermaanden. Ga jij hiermee je slag slaan tijdens de feestdagen? Wie weet.

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Ga naar het Instagram-account van Beautify óf onderstaande post en volg alle instructies op uit de caption. Wie weet ontvang jij binnenkort een Clay and Glow set met allemaal leuke verzorgingsproducten. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Voor 20 december staat weer een andere, geweldige prijs op je te wachten.

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #19: Win deze fijne set van Clay and Glow
Sluiten