Beautify adventskalender #7: Cluedo Leugenaarseditie

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag geven we het bordspel Cluedo Leugenaarseditie weg. En geloof ons, die wil je winnen.

Winnen op 7 december: Cluedo Leugenaarseditie

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om het bordspel Cluedo Leugenaarseditie te winnen. Waar het normaal gesproken not done is om te liegen, draait het bij dit spel allemaal om dit geheime wapen. Je moet de andere spelers overtuigen dat je de waarheid vertelt, ook als dat niet zo is. Challenge accepted?

Kans maken

We weten niet van jou, maar deze prijs komt als geroepen. Nu we veel thuis zijn, is een fijn bordspel wel heel handig om in huis te hebben. Dat begrijpen we. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Volg de stappen in onderstaande Instagram post. Good luck!

 

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #7: Cluedo Leugenaarseditie
Sluiten