Beautify Adventskalender #31: Win een FOREO UFO 2 + maskers t.w.v. 297 euro

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een FOREO UFO 2 te winnen. Dit wil je.

Winnen op 31 december: FOREO UFO 2 + maskers

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en dit is nu echt de laatste winactie. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een FOREO UFO 2 + maskers te winnen. Wie wil dat nu niet? FOREO combineert technologie met beauty en skincare. Zo lanceerden zij de Luna als eerste skincaretool en werd het apparaat razend populair. Inmiddels lanceert FOREO iedere keer nieuwe tools om je beautyritueel beter te maken. Zo kwamen ze met de UFO voor maskers, de BEAR voor gezichtscontouren en een hele huidverzorgingslijn. Je krijgt nu de unieke kans om een tool te ontvangen, want we geven een FOREO UFO 2 weg, met bijbehorende maskers.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Wie weet ontvang jij binnenkort een FOREO UFO 2 + maksers van ons. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen vandaag. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify Adventskalender #31: Win een FOREO UFO 2 + maskers t.w.v. 297 euro
Sluiten