Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 13 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Beautify adventskalender #13: win €100 (!) delivery tegoed bij Hanting Delivery

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om 100 euro delivery tegoed te winnen bij Hanting Delivery. Dit wil je.

Winnen op 11 december: 100 euro tegoed bij Hanting Delivery

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om 100 euro delivery tegoed te winnen om te besteden bij Hanting Delivery. Wie wil dat nu niet? Hanting Delivery is een thuisbreng service voor Oosterse gerechten. Ze bezorgen verschillende Oosterse food concepten met Westerse twist bij jou thuis. Chef Han Ji en zijn team staan voor je klaar. Date night, een verjaardag of geen zin om te koken? Binnen 30 minuten heb je een culinaire maaltijd in huis, gemaakt van de meest verse en gezonde ingrediënten.

Hanting Delivery bezorgt in deze verschillende gebieden: Amsterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Maastricht.

Kans maken op één van de prijzen uit de adventskalender?

We weten niet van jou, maar deze adventskalender komt als geroepen. Heb je nog een idee wat je dit jaar wilt doen met het kerstdiner? Dan is dit misschien een hele goede optie. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onze laatste Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #13: win €100 (!) delivery tegoed bij Hanting Delivery
Sluiten