Beautify adventskalender #4: Win deze Tana Top met afneembare strik van Josh V

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een Tana Top van Josh V te winnen. Perfect voor de feestdagen!

Winnen op 4 december: Tana Top van Josh V

Het is weer december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag op Instagram een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We zijn al een tijdje bezig, en gaan nog lang niet stoppen. Vandaag maak je 24 uur lang kans om een Tana Top te winnen van Josh V. Een one shoulder body van zachte viscosemix met wat stretch (wel zo fijn, tijdens de kerstdagen). De body heeft drukknoopjes aan de onderkant en een afneembare strik op de schouder. Je kan hem dus casual én feestelijk dragen. Win-win.

Kans maken

We weten niet van jou, maar deze top wil je. Ook fijn dat je dan niet meer hoeft na te denken over je outfit voor de feestdagen. You’re welcome. Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel. Ga naar onderstaande Instagram post en volg de stappen die je moet nemen. Good luck!

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #4: Win deze Tana Top met afneembare strik van Josh V
Sluiten